Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Csúnyán viselkedtem?

Csúnyán viselkedtem?

Figyelt kérdés

Pénteken bulizni voltam a barátnőkkel, most először azóta, hogy megszületett a lányom, aki múlt héten volt 1 éves.

Nem ittam olyan sokat, de ahhoz eleget, hogy becsiccsentsek.

Találkoztam az egyik szórakozó helyen a férjem munkatársával és anyóst meg apost jól kibeszéltem neki.

Semmi köze hozzá. Én meg ilyen disznó voltam. Nagyon rosszul érzem magam miatta.mert tény, hogy nem mindig vagyunk jóban, és piszkál, de a gyermekem mamája.a férjem anyja apja....

Nagyon gáz a helyzet?

Iszonyat rosszul érzem magam péntek óta.

2014. jún. 9. 22:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%
3.: monDD! 2 D!
2014. jún. 10. 01:03
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
Attól,hogy van gyerek a világ nem áll meg.Miért ne mehetne ki kapcsolódni,nem egyedül hagyta a kislányt.Te meg ne görcsölj rajta,a párod munkatársa biztos nem találta a beszámólot olyan lebilincselőnek fusson árulkodni.
2014. jún. 10. 07:43
 13/14 Őszödi Ferenc ***** válasza:
22%
Ebből válás lesz, akárki meglássa.
2014. jún. 10. 08:32
 14/14 anonim ***** válasza:

1. Nagyon csúnya dolog volt, de ezt te is beláttad már.

2. Ha szerencséd van, akkor a kolléga intelligens, és nem adja tovább, de valószínűleg megvan a véleménye rólad.

3. Tanulj ebből az esetből, és TUDD, hol a határ, mennyi alkoholt fogyaszhatsz. Nincs gusztustalanabb egy részeg nőnél, aki már azt sem tudja, mit beszél.

2014. jún. 10. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!