Jogosan vagyok kibukva? Vagy csúnyán viselkedtem vele?
Van egy srác az életemben, olyanok vagyunk egymással, mintha járnánk, szerinte viszont még nem, de nagyon fontos vagyok neki, hiányzom, szeret engem de még nem érzi a nagy szerelmet, így nm tudja mitévő legyen, mármint hogy kimondja, hogy járunk vagy várjon még ezzel? (Felhozta nekem, hogy az előző 4 éves kapcsolatánál úgy volt, hogy csak úgy 2,5 év után mondták ki, hogy járnak, remélem ezt nem célzásnak szánta)
Ezeket csak előzménynek írtam. Igazából a gond ott kezdődik, hogy mi sosem járunk el együtt sehova. Kérdeztem, hogy szégyell? Vagy nem akarja, hogy mások meglássák velem, mert úgy egyből azt gondolják, hogy járunk? Erre azt monda, hogy ne butáskodjak, erről szó sincs, rosszul érzem stb.
Aztán bejelentette, hogy a tesójáék jönnek haza az ünnepekre, ők messzebb élnek, évente úgy 3-4-szer találkoznak csak. És mondta, hogy engem is meghívtak, egy kis baráti iszogatás lesz náluk... Először nem is vettem komolyan, mert volt már hasonló eset, de a végén visszamondta. Mondjuk ez régebben volt, mindegy. Aztán péntek este csörög a telóm, a tesója hívott, hogy szeretettel meghív este 8-ra hozzájuk egy kis baráti iszogatásra. Megköszöntem neki, mondta, hogy akkor majd találkozunk. Közben én a városban voltam, karácsonyi vásárlást tartottam és utólag láttam csak, hogy arról a számról még volt jópár nem fogadott hívásom. A srác keresett róla, mert este ahogy hazaértem, visszahívtam. Mondta, hogy egész nap a hidegben melózott(ez igaz) és hogy nem lenne baj, ha áttennénk ezt a piálást holnapra? Akkor utána elmehetnénk kártyázni is a haverokkal blabla. Én is kimerültem az egész napos járkálásban meg azt is megértettem, hogy ő hulla fáradt, úgyhogy mondtam neki, hogy oké. De hozzátette, hogy ha hamar végez még otthon a dolgaival és fél 10-10-ig csörög, akkor még aznap megtartjuk. Úgyis csak XY barátnője van ott a hugának. Nagyszerű, mert épp ez a csaj szerelmes a pasiba. Annak viszont nem kell a lány, ezt tudom, de attól barátjának tekinti. Na végülis nem számít.
Másnap kérdeztem, hogy ittál tesódékkal? "Aha, de csak egy kicsit"
Ez most olyan érzés volt, mintha engem akart volna kizárni...
Aztán este kérdeztem, hogy akkor ma lesz valami program? Mire írta, hogy igen, úgy néz ki elmegyünk az egyik kocsmába, ott lesz amolyan "baráti kártyázás". Viszont ő lelép, mert a sógora telepít valamit a gépére, mieltt indulnak, ír.
Eltelt jó egy óra, gondoltam rácsörgök, próbáltam 2X hívni, de nem vette fel...
Másnap feljött, beszélgettünk, aztán mondtam neki, hogy próbáltam hívni. Kérdezte, hogy őt? Mondtam, hogy igen! Ja hát töltőn volt a teló. Jó volt a kocsmában? Erre meg azt mondta, hogy nagy sz.r stb. De még jó hogy úgy mondtad, hogy együtt megyünk.:( Jaj ne haragudjak, ez igaz, stb.
Aztán délután-estefelé mondta, hogy talizzunk. :)
Közben pont jött hozzá egy haverja, hogy akkor az este hogy lesz. Megbeszélték, hogy mennek kocsmázni. Kérdeztem, hogy a diszkóba is mennek? Azt mondta nem. Hát akkor én eljöttem tőle, mert neki készülődni kellett. De azt azért hozzátette, hogy ezt fiús bulinak tervezik, de az egyik csaja bealakított, mert lehet hogy megy az is, de ha úgy van, majd szól. Tényleg jó lett volna, mert épp előtte mondtam neki, hogy egyedül töltöm a karácsony estét. :( Aztán írt, hogy mennyire jó volt velem minden és hogy nagyon jól érezte magát.
Na és a mai nap. Feljött msnre, mondta, hogy jó volt a buli. Rákérdeztem, hogy a diszkóban is voltak? Mondta, hogy igen és rengetegen voltak. Meg kint volt a haver csaja. Én erre megjegyeztem, hogy jó neki. Megkérdezte, hogy mire értem? Arra, hogy van barátja és vele lehetett. "Ez célzás volt?" Mondtam, hogy én nem akarok erőltetni semmit, ha ő nem akarja. De jó lett volna végre egyszer együtt lenni. Annyit írt, hogy igazam van. Szerintetek túlzásba vittem, hogy kibuktam? :(
ez kész:D
én ezt nem olvasom el ne haragudj..
menjél el írónak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!