Szánalmasan viselkedtem egy buliban, és nagyon szégyellem magam! Ki fognak röhögni a suliban?
Sziasztok! Ég a képem, ha csak eszembe jut. Nem is ittam sokat ráadásul, de nem ettem semmit előtte (pontosabban ettem, csak épp kihánytam: bulímia...), és mivel mostanában nagyon rossz passzban vagyok, nyugtatót is vettem be. Utálom, hogy ilyen nyomorék, nevetséges senki vagyok. :( Egész végig ültem, alig tudtam lábra állni, vagy háromszor hánytam bent, csak úgy szimplán, ülés közben előredőlve, körülöttem emberek... :( Annyira szégyellem magam! Több osztálytársam is ott volt, meg egy csomó ismerős (szalagavató afterparty volt). Nem szoktam bulizni járni. :S Egyébként az emberek tipikus jókislánynak ismernek. Szerintetek mire számíthatok? Be fognak szólogatni? :S:( Soha többet nem csinálok ilyet!!!
16L
Teljesen mindegy, hogy mennyire vagy benne, ez nem játék.
Ahhoz, hogy tudjam ismernem kéne pontosan a szitut, látnom kellett volna. De ne foglalkozz már véleményével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!