Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan vagyok kibukva? Vagy...

Jogosan vagyok kibukva? Vagy csúnyán viselkedtem vele?

Figyelt kérdés

Van egy srác az életemben, olyanok vagyunk egymással, mintha járnánk, szerinte viszont még nem, de nagyon fontos vagyok neki, hiányzom, szeret engem de még nem érzi a nagy szerelmet, így nm tudja mitévő legyen, mármint hogy kimondja, hogy járunk vagy várjon még ezzel? (Felhozta nekem, hogy az előző 4 éves kapcsolatánál úgy volt, hogy csak úgy 2,5 év után mondták ki, hogy járnak, remélem ezt nem célzásnak szánta)

Ezeket csak előzménynek írtam. Igazából a gond ott kezdődik, hogy mi sosem járunk el együtt sehova. Kérdeztem, hogy szégyell? Vagy nem akarja, hogy mások meglássák velem, mert úgy egyből azt gondolják, hogy járunk? Erre azt monda, hogy ne butáskodjak, erről szó sincs, rosszul érzem stb.

Aztán bejelentette, hogy a tesójáék jönnek haza az ünnepekre, ők messzebb élnek, évente úgy 3-4-szer találkoznak csak. És mondta, hogy engem is meghívtak, egy kis baráti iszogatás lesz náluk... Először nem is vettem komolyan, mert volt már hasonló eset, de a végén visszamondta. Mondjuk ez régebben volt, mindegy. Aztán péntek este csörög a telóm, a tesója hívott, hogy szeretettel meghív este 8-ra hozzájuk egy kis baráti iszogatásra. Megköszöntem neki, mondta, hogy akkor majd találkozunk. Közben én a városban voltam, karácsonyi vásárlást tartottam és utólag láttam csak, hogy arról a számról még volt jópár nem fogadott hívásom. A srác keresett róla, mert este ahogy hazaértem, visszahívtam. Mondta, hogy egész nap a hidegben melózott(ez igaz) és hogy nem lenne baj, ha áttennénk ezt a piálást holnapra? Akkor utána elmehetnénk kártyázni is a haverokkal blabla. Én is kimerültem az egész napos járkálásban meg azt is megértettem, hogy ő hulla fáradt, úgyhogy mondtam neki, hogy oké. De hozzátette, hogy ha hamar végez még otthon a dolgaival és fél 10-10-ig csörög, akkor még aznap megtartjuk. Úgyis csak XY barátnője van ott a hugának. Nagyszerű, mert épp ez a csaj szerelmes a pasiba. Annak viszont nem kell a lány, ezt tudom, de attól barátjának tekinti. Na végülis nem számít.

Másnap kérdeztem, hogy ittál tesódékkal? "Aha, de csak egy kicsit"

Ez most olyan érzés volt, mintha engem akart volna kizárni...

Aztán este kérdeztem, hogy akkor ma lesz valami program? Mire írta, hogy igen, úgy néz ki elmegyünk az egyik kocsmába, ott lesz amolyan "baráti kártyázás". Viszont ő lelép, mert a sógora telepít valamit a gépére, mieltt indulnak, ír.

Eltelt jó egy óra, gondoltam rácsörgök, próbáltam 2X hívni, de nem vette fel...

Másnap feljött, beszélgettünk, aztán mondtam neki, hogy próbáltam hívni. Kérdezte, hogy őt? Mondtam, hogy igen! Ja hát töltőn volt a teló. Jó volt a kocsmában? Erre meg azt mondta, hogy nagy sz.r stb. De még jó hogy úgy mondtad, hogy együtt megyünk.:( Jaj ne haragudjak, ez igaz, stb.

Aztán délután-estefelé mondta, hogy talizzunk. :)

Közben pont jött hozzá egy haverja, hogy akkor az este hogy lesz. Megbeszélték, hogy mennek kocsmázni. Kérdeztem, hogy a diszkóba is mennek? Azt mondta nem. Hát akkor én eljöttem tőle, mert neki készülődni kellett. De azt azért hozzátette, hogy ezt fiús bulinak tervezik, de az egyik csaja bealakított, mert lehet hogy megy az is, de ha úgy van, majd szól. Tényleg jó lett volna, mert épp előtte mondtam neki, hogy egyedül töltöm a karácsony estét. :( Aztán írt, hogy mennyire jó volt velem minden és hogy nagyon jól érezte magát.

Na és a mai nap. Feljött msnre, mondta, hogy jó volt a buli. Rákérdeztem, hogy a diszkóban is voltak? Mondta, hogy igen és rengetegen voltak. Meg kint volt a haver csaja. Én erre megjegyeztem, hogy jó neki. Megkérdezte, hogy mire értem? Arra, hogy van barátja és vele lehetett. "Ez célzás volt?" Mondtam, hogy én nem akarok erőltetni semmit, ha ő nem akarja. De jó lett volna végre egyszer együtt lenni. Annyit írt, hogy igazam van. Szerintetek túlzásba vittem, hogy kibuktam? :(

2011. dec. 26. 13:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ez a fiu teged baratnak vel, nem baratnonek. Vagy elfogadod, vagy hagyod.
2011. dec. 26. 14:11
 12/22 anonim ***** válasza:

az hogy a családja előtt felvállal az csak egy dolog,attól függetlenül lehet hogy csak a puncid kell neki...általában akik szexre hajtanak azok nem csinálnak közös programot a párjukkal...és nem mennek sehova velük az ágyon kívül...

tessék olvasgass

[link]

2011. dec. 26. 14:11
 13/22 anonim ***** válasza:
15%

Huhhh..én hülye végigolvastam...:DDD

Igaz a 2. bek.-től már nem követtem, h. ki kivel van...:DDD

Úgysem értettem volna...:)

Egyébként az írója cc. 16-17éves lehet (az a legfontosabb program, h. bulizni, v. kocsmába menjenek), vidéken laknak, szociálisan hátrányos helyzetű (orvos, mérnök, tanárgyereknek nemigen az a szórakozás, h. kocsmába menjen, ill. nemigen szoktak kártyázni..)

A csaj egyébként egy könnyűvérű kis liba, nem túl sok ésszel, (szakmunkásképző).

de hogy a Posztolónak érdemi választ adjak: sűrgősen hagyd ott ezt a pasit - nem is igen szeret, csak jó h. kéznél vagy, ill. ha kitartasz mellette, azt ugye tudod, h. egész életedben az életnek egy lecsúszott oldalán fogsz élni...

3-4 gyerek, férj kocsmában, pénz sosem, hol lesz munkája, hol nem, és hát az intelligenciája sem a plafont verdesi.., szv. az elkövetkező pár X éved arról fog szólni, h. Józsi a kőműves hogyan böffentett vissza a sörösüvegbe... :-/

2011. dec. 26. 14:18
 14/22 anonim ***** válasza:
49%
Utolsó, igen, mert az értelmiségi tanár-, orvos-, mérnökgyerekek kártyázás helyett inkább lerészegednek és a saját hányásukban fetrengenek...
2011. dec. 26. 14:22
 15/22 anonim ***** válasza:
5%

Utolsó-utolsó...

Igen..., egyetem, kiélik a fiatalságukat...

Aztán láss csodát: az orvosok mérnökök, tanárok, ügyvédek gyerekeiből mit ad isten: orvosok, ügyvédek, mérnökök lesznek...

Tudod mi a különbség?? - az, hogy ha egy-egy alkalommal "saját hányásukban" fekszenek is, az év további cc. 350napján tanulnak, egyetemre járnak...

...szemben mondjuk a hátrányos helyzetűekkel, akik sz*rnak a tanulásra...

2011. dec. 26. 14:27
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

ma 14:27

te kis bu.zi itt osztod az észt menjél tanuljál 4 év helyett direkt 7 évig hogy ne kelljen dolgozni és a rendes dolgozó emberek pénzén direkt buktasd meg magad ahogy a legtöbb semmire kellő egyetemista teszi hogy minél tovább fetrenghessen a saját hányásban mert büdös neki a munka...hajaj de mennyi ilyet ismerek aki a 4 éves szakot már 7 éve csinálja hogy minél tovább élősködhessen a dolgozó emberek pénzén...

2011. dec. 26. 14:42
 17/22 anonim ***** válasza:
87%
én is azt hittem,hogy 16-17 évesekről van szó,de a kérdező azt írta 23-28évesek,-így már pláne érthetetlen a fiú viselkedése. szerintem hagyd a fenébe,ha komolyan gondolná,nem rázna le mindig.
2011. dec. 26. 14:42
 18/22 anonim ***** válasza:
73%

Tudod mi a különbség?? - az, hogy ha egy-egy alkalommal "saját hányásukban" fekszenek is, az év további cc. 350napján tanulnak, egyetemre járnak...

igen tudom mi a különbség az hogy van egy haverom aki egy kocsmát üzemeltet ahova többnyire egyetemisták járnak és minden nap vagy minden másnap ott isszák magukat galy részegre aki semmivel sem különbek a kőműves Józsikánál,csak azzal különbséggel hogy a kőműves Józsika legalább meg dolgozik érte és nem anyuci és apuci vagy az állam pénzét vedeli...balf.asz jancsi

2011. dec. 26. 14:45
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

Kedves utolsó - ugye jól sejtem, h. Te pont az életnek a sz*pó oldalán állsz? Diplomád nincs...- ez tisztán lejön az írásodból. (ahogy az enyémből nyílván az, h. van /nem is egy/) Sajnálom, h. ez ekkora dühöt vált ki belőled, és legszívesebben legyilkolnád azt akik bizony ezzel rendelkeznek...

Sztm. ne Te döntsd el, h. mindenki csakis k*csög, szemét, b*zi lehet, akik ezért megküzdöttek. Van ilyen is-olyan is közöttünk is...

Van olyan is, akiknek én sem adtam volna a kezébe diplomát.

Csak úgy jelzem, h. az enyém pont az a jellegű diploma, amely feltételezi azt, hogy bizony a tulajdonosa nem rest fizikai munkát végezni sem - és nem az irodában papírtologatást, hanem mondjuk egy építkezésen betongerendák mozgatására, télen hóban-fagyban hídelemek beemelésére...

Ahogy sztm. az egyszeri nem diplomások között is vannak bizony kiemelkedő egyéniségek (pl. Lékó Péter). AZt mondjuk reálisan látni kell, hogy a nem diplomások esetében lényegesen arányosan kevesebb ennek az esélye....

Visszatérve a poszthoz - sztm. ha lányod lenne, Te is valószínűleg nem egy olyan "aranyifjúhoz" képzelnéd el a lányodat, aki a hét 7 napjából min. 3-4-szer kocsmába jár kártyázni...

Végezetül: nem a diplomásokra kell haragudni - talán inkább azon gondolkodhatnál el - ha már ennyi gyűlölet van benned - h. ezt az energiát mondjuk abba fektesd, h. magad is jelentkezel egyetemre...

Tudod, igazából akkor van jogod szidni bárkit is, ha már Te is megcsináltad, vagy letettél pl. minimálisan egy fősikolát.. - ha utána mocskolódsz tovább, köpködöd az egyetemet végzetteket, akkor még el is fogadja Tőled az ember...

Addig sztm. meg csak az írigység beszél belőled...az viszont gusztustalanul..

2011. dec. 26. 14:58
 20/22 A kérdező kommentje:
Szépen kérlek benneteket, ne veszekedjetek! Segítséget akartam kérni, véleményeket, oké, megkaptam. A kocsmázást ne úgy képzeljétek el, hogy Szabó Sándor közmukából élő alkoholistával és baráti körével ülnek a fiatalok egy lepukkant kricsmiben. Egy igényes kocsma, és így karácsonykor a fiatalok összejönnek pókerezni, kártyázni és iszogatni, dumálni a haverokkal. Persze van 1-2 aki a sárga földig leissza magát, de NEM ez a jellemző!
2011. dec. 26. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!