Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a gyerekedre támadna egy...

Ha a gyerekedre támadna egy nagytestű kutya, megölnéd a kutyát?

Figyelt kérdés

Nem provokálásnak szánom a kérdést, csak nagyon kíváncsi vagyok a ti véleményetekre.

Egy Facebook csoportban olvasgattam egy megosztott cikk alatt a kommenteket. A cikkben a legutóbb történt kutyatámadásról és a kutyák elaltatásáról volt szó (pitbullok megcsonkítottak egy 13 éves fiút). Mindenki a kommentekben ellenezte a kutyák elaltatását és a gazdát okolta. Ezzel az utóbbival egyetértek, a gazda felelőssége ez az egész. De tételezzük fel, hogy a te gyerekedre támad rá egy kutya, esetleg több. Te megölnéd a kutyát/kutyákat (legalább megpróbálnád)?

2019. jan. 17. 14:49
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
42%

Nagyon szeretem az állatokat, de a gyerekemet minden áron megvédem (és magamat is).Olyankor nem gondolkozom, ha rátmadna (vagy rám), addig ütném, ami mozog!És a gazda sem úszná meg szárazon!Régebben, mikor tudtam, hogy megbízhatatlan kutyás hely felé kell közlekednem, vittem magammal a bökőt és készenlétben voltam.Bár szerencsére nem volt baj.

az ilyen állatot. bárhogy is sajnálom, el kell altatni.Kétlábon járó életveszély! Nincs megnevelve és valószínű nem is lesz sosem.Kiadni más gazdának nem megoldás, mert ott is ösztönlény marad, bármikor támadhat, kezelhetetlen.A menheleyen, évekig ketrecben pedig szintén csak szenvedne.A gazdát súlyosan büntetni! Börtönnel! Ezen kívül be kellene szigorúan tiltani bizonyos fajták tartását az egész országban.Már sokszor bebizonyosodott, hogy ez a fajta kutya nem közönséges háztatásba való.Veszélyes eb.

2019. jan. 17. 15:56
 22/60 anonim ***** válasza:
91%

A fagyálló kinek lesz ?

Jegyzőnek , vagy a gazdinak ?

:)

2019. jan. 17. 16:13
 23/60 anonim ***** válasza:
81%

Nálam kutyásabbat nem fog találni senki. A kutyámért ölnék, és más kutyákért is. Az állatkínzókat szemrebbenés nélkül nyúznám meg élve, főzném meg olajban, meg amit akartok. A kutya minden.

De! Az a kutya, amelyik rátámad egy kisgyerekre, kettyós, közveszélyes. Függetlenül attól, hogy a gazdája hibája. Az ilyen kutyát sajnos el kell pusztítani, mert már nem kutya.

A gazdáját viszont, nos, az ilyen pitbullos májerkodó xarháziakat vasrúddal verném, amíg ki nem szarja a beleit.

2019. jan. 17. 16:13
 24/60 anonim ***** válasza:
86%
"Már sokszor bebizonyosodott, hogy ez a fajta kutya nem közönséges háztatásba való.Veszélyes eb." Hülyeség. Az bizonyosodott be,, hogy sok a felelőtlen ember, aki ba.szik nevelni a kutyáját.
2019. jan. 17. 16:18
 25/60 anonim ***** válasza:
35%
"Nem láttatok még begőzölt kutyát támadni." De, láttam. ami azt illeti engem támadott meg. És éppen ezért tudom hogy van amelyiket le lehet állítani , és nem muszáj ölni. Persze vannak akik örömmel kiélnék az agressziójukat egy állaton. Akár fel is hergelik a jószágot hogy utólag ne lehessen őket felelősségre vonni.
2019. jan. 17. 16:26
 26/60 anonim ***** válasza:
37%

Azért az se semmi, hogy itt egy tetves kutya miatt egyesek embereket ölnének meg...

"Az állatkínzókat szemrebbenés nélkül nyúznám meg élve, főzném meg olajban, meg amit akartok. A kutya minden."

"A gazdáját viszont, nos, az ilyen pitbullos májerkodó xarháziakat vasrúddal verném, amíg ki nem szarja a beleit."

Ne haragudj, de téged el kéne zárni, mert egy háborodott pszichopata vagy, ha ilyeneket le mersz írni.

2019. jan. 17. 16:36
 27/60 anonim ***** válasza:
61%

Valósnak tűnő életveszély esetén természetesen igen. De első körben megpróbálnám a támadást win-win elhárítani.

De pl utólag "bosszúból" elaltatni, megölni egy kutyát azzal nem étek egyet.

2019. jan. 17. 16:41
 28/60 anonim ***** válasza:
25%
Puszta kézzel.
2019. jan. 17. 16:46
 29/60 anonim ***** válasza:
41%
Azért egy pitbullt elég nehéz lenne megölni ám. Neki támadás helyett inkább először megkéne próbálni elterelni a kutya figyelmét. Nem tudom, megdobod valamivel, odafütyülsz neki, rákiabálsz. Ha elkezd utánad menni, akkor neked sokkal több előnyöd lehet messzebbről, mint a kutyának. Fel mászol gyorsan valamire, vagy bemész valahova. A kutya veled lesz elfoglalva, addig pedig a gyerek eltud menekülni és segítséget tud kérni.
2019. jan. 17. 16:54
 30/60 anonim ***** válasza:
84%
#29: Jaja persze, mert egy marcangoló kutyának pont eltereli a figyelmét egy füttyentés.
2019. jan. 17. 16:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!