Ha nem akarok még gyereket az önzőség? Kivel szemben?
Kapcsolatban élek, de nem vagyunk házasok. Néha felmerül a gyerek téma. Barátnőm azt mondta, hogy ő 2-3 éven belül el tudná képzelni a családalapítást.
Én meg nem vagyok biztos benne. Egyszer biztos szeretnék majd. De most még csak azt érzem, hogy később.
Lehet , hogy 3 év múlva máshogy fogok gondolkodni. De most azt érzem , hogy így kiegyensúlyozottak a napjaim és sem időben , sem pénzben "nem hiányzik" az , hogy ez az állapot felboruljon.
Úgy értem, hogy örülök hogy meló után van időm elmenni edzeni egyet, aztán meg megnézni egy filmet, összefutni a haverokkal,elmenni vacsizni valaholhova a párommal. Vagy csak éppen nyugiban olvasni otthon. Anyagilag is szerencsére megengedhetjuk, hogy többször el menjünk egy egy rövidebb utazásra.
De egy gyerek mellett , mind a napi dolgok amit szeretek csinálni. (pl edzés) , mind az anyagi lehetőségek limitálva lennének.
Őszintén megmondva ez viszont úgy érzem, hogy nem hiányzik...
Szerintem az alapvető probléma, hogy korban hiába vagytok egyformák, érettségben te 10 évvel le vagy maradva.
Úgy beszélsz, mint a 20-as éveik elején járó fiúcskák, akik éppen elkezdtek férfivé lenni.
A kedvesed már felnőtt nő. Mire te felnősz, és esetleg feltámad benned a családalapítás igénye, neki el fog menni a lehetőség, mert 35 felett minden hónappal hatványozottan csökken a teherbeesés valószínűsége. Van, akinek petesejtje sem marad addigra...
Szerintem ezen a ponton el kéne búcsúznotok egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!