Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Titeket járattak táncra...

Titeket járattak táncra gyerekként a szüleitek, vagy megengedték?

Figyelt kérdés

Oviban valami pom pom-os dolog volt, de egyszer engedtek el, meg nem vittek el ovis "előadásra".

Utána általánosban rock and roll volt, de azt először a tanárok rábeszélték, hogy mindenki megy, hadd menjek én is, de nem engedtek el fellépésekre, valamint nekik nem volt "szimpatikus a tanctanár, mert tüsi haja van".

Aztán gimiben koleszos voltam és mindenki latin táncra járt, az elsőre megfogott, de azt a tanulás miatt nem engedték, máig bánom, mert ez nagyon az én világom volt, az összes tánc közül...

Anyáméknak az ilyen dolgok sosem voltak fontosak és csak csavargás és elvonja a figyelmemet az iskoláról...

Sajnálom, hogy nekem kimaradt.

2019. jan. 7. 14:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Oviban és alsóban balettoztam, de nem szerettem a tanárnőt, ott is hagytam. Ezen kívül néptáncoltam. Szüleim vittek fellépésre, örültek, hogy mozgok.

Most egyetemistaként is szeretnék vmilyen tánctanfolyamat, szerencsére elég sok van. Neked is se késő, van olyan, ami direkt felnőtteknek van :)

2019. jan. 7. 17:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen, beirattak. Nem tudom miért, a bátyám és én is utáltunk járni. Fellépésre is jártunk, azt is utáltuk. 26 éves vagyok és most is utálok táncolni és nem is tudok.
2019. jan. 7. 17:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Táncra nem engedtek, de én sem igazán akartam, viszont 10 éves koromtól szorgosan hordtak a kutyámmal először kutyasuliba, majd agility edzésre és versenyekre. Ez heti 1-2 alkalom volt, viszont helyszíntől függően fél-egy óra volt az út csak oda.

Ezért nagyon hálás leszek nekik mindig :)

Összeségében sokkal többet költöttek a hobbimra, mintha a helyi tánccsoportban ugrándoztam volna.

2019. jan. 7. 18:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Engem engedtek és támogattak is ezekben. Sőt, anyum beszélt rá anno a táncra, szóval jártam általános iskolában először neptancra, majd később tarsastancra. Aztán 4. osztályban szerettem volna valamilyen hangszeren megtanulni játszani, így beirattak zongorára. 5 évig jártam, 5 évig minden egyes nap elvitt apum a zeneiskolába és hazavitt, és az 5 évben minden egyes fellepesemre mindketten eljottek anyuval. Én ugyanezt fogom csinálni ha nagyobb lesz a fiam, bármit is szeretne csinálni külön foglalkozást, legyen az művészeti dolog vagy sport, támogatni fogom, ha kell minden nap hurcolom, és biztos hogy minden szereleplésén ott fogok lenni.
2019. jan. 7. 20:02
 15/15 Metionin ***** válasza:
Nem, engem sehová sem engedtek ami pénzbe került. Táncféle nem is érdekelt volna de az volt az álmom, hogy zongorázni járhassak. Nem engedték, pedig még a tanár is próbált velük beszélni, mert amúgy tehetséges lettem volna. Aztán még azért is én kaptam. Nálunk az első indok az volt hogy nincs pénz, a második hogy a tanulás az első, a harmadik meg hogy minek nekem az.
2019. jan. 7. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!