Mást is nagyon slamposan öltöztettek gyerekként, pedig volt pénzünk?
Mint egy apácát, normális ruhákat, de még bugyikat sem vett nekem. Fordítsd meg, mimdig azt mondta.
Meg az ő 30 évvel korábbi ruháit bevarrta és rám adta kislány koromban.
Pedig szép kislány voltam, de pont emiatt is, meg mert szigorúan neveltek, nagyon visszahúzódó lettem.
Hetente fürödtünk és ez nem kamu, örültem, amikor 14 évesen elmentem kollégiumba és ott lehetett minden nap. Körömlakkot, smimket is még 18 évesen se, hajvasalást se. Ha hazajöttem, lemostam mimdent.
Úgy irigykedek, mikor kislányokat, általános iskolásokat normálisan felöltöztetnek.
Szoknyát sem lehetett, meg kibontva hordani a hajamat sem, általánosban.
Massal is elofordult mar ilyesmi, ami kellemetlen, de hat „ ez van“..
szerintem mostmar ideje tultenned rajta magad.
Azt, hogy minden nap tiszta ruha meg nem egész évre egy farmer, az nem prosti...
Igazából a problémák mindig ezek, most is képes leüvölteni egy körömlakk miatt, vagy nem engedi, hogy "p.sa nadrágban" legyek az udvaron...
Jelen, bár nem annyira durván mint nálatok.
Tudniillik apukám nevelt, akit nem érdekelt annyira a divat mint engem kamaszként.
Nálunk a 2-3 számmal nagyobb, "majd belenősz" című történet volt.
Minden iszonyat hülyén állt rajtam :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!