Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mást is nagyon slamposan...

Mást is nagyon slamposan öltöztettek gyerekként, pedig volt pénzünk?

Figyelt kérdés

Mint egy apácát, normális ruhákat, de még bugyikat sem vett nekem. Fordítsd meg, mimdig azt mondta.

Meg az ő 30 évvel korábbi ruháit bevarrta és rám adta kislány koromban.

Pedig szép kislány voltam, de pont emiatt is, meg mert szigorúan neveltek, nagyon visszahúzódó lettem.

Hetente fürödtünk és ez nem kamu, örültem, amikor 14 évesen elmentem kollégiumba és ott lehetett minden nap. Körömlakkot, smimket is még 18 évesen se, hajvasalást se. Ha hazajöttem, lemostam mimdent.

Úgy irigykedek, mikor kislányokat, általános iskolásokat normálisan felöltöztetnek.

Szoknyát sem lehetett, meg kibontva hordani a hajamat sem, általánosban.

2018. szept. 4. 22:08
 1/10 anonim ***** válasza:
17%
Gondolom vallásosak voltak. Másik nem biztos h az jo ha prostinak öltöztetjuk az ovodás általános iskolás lányokat,van közép ut is,csak sokan a két véglet apáca és prostiban tudják elképzelni..
2018. szept. 4. 22:18
 2/10 anonim ***** válasza:
30%

Massal is elofordult mar ilyesmi, ami kellemetlen, de hat „ ez van“..

szerintem mostmar ideje tultenned rajta magad.

2018. szept. 4. 22:19
 3/10 A kérdező kommentje:

Azt, hogy minden nap tiszta ruha meg nem egész évre egy farmer, az nem prosti...

Igazából a problémák mindig ezek, most is képes leüvölteni egy körömlakk miatt, vagy nem engedi, hogy "p.sa nadrágban" legyek az udvaron...

2018. szept. 4. 22:32
 4/10 anonim ***** válasza:
36%
Ja megint te vagy,napozhatsz már,h fel ne soroljam az összes eddigi problémádat..
2018. szept. 4. 22:33
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
De most oszinten, mit tudsz utolsg, x ev tavlatabol tenni azon kivul, hogy tullepsz rajta????
2018. szept. 5. 08:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az nem baj szerintem ha nem p.csa nadrágban vagy. De a tiszta ruha,fürdés az valoban alap
2018. szept. 5. 09:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én új ruhát csak elvétve kaptam, mindig a nagyobb testvéreim levetett ruhái lettek az enyémek. A gond csak az, hogy ők lányok (már felnőtt nők), én meg fiú (férfi) vagyok. Egy-két uniszex fazonú nadrág azért így is az enyém lett, meg dzseki. De sportcipő, póló, nekem nem jutott új.
2018. szept. 5. 12:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Jelen, bár nem annyira durván mint nálatok.

Tudniillik apukám nevelt, akit nem érdekelt annyira a divat mint engem kamaszként.

2018. szept. 5. 18:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon bénán öltöztettek gyerekként: béna pacuha nadrágok, idétlen flitteres, hercegnős felsők, szandál mindig csak magasszárú tarka zoknival, össze nem illő színek, egyáltalán nem ízléses vagy divatos ruhák. Ehhez hozzájön a rövid vagy csak szimplán béna haj. A szüleimnek sok pénzük volt, de ízlésük semmi, nem is érdekelte őket a kinézet. Anyukám pl sokáig bevásárlószatyrokkal járt mindenhova, meg is szólták érte, pedig simán vehetett volna táskát. Ahogy felnőttem, én avattam be anyukámat az ízlésesebb öltözködés rejtelmeibe. Most már nagyon csinos.
2018. szept. 5. 20:36
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a 2-3 számmal nagyobb, "majd belenősz" című történet volt.

Minden iszonyat hülyén állt rajtam :/

2018. szept. 5. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!