Nem bírom ki falun, egyszerűen gyűlölöm, mi legyen?
Már nagyon kisgyerek korom óta vágyok el innen, mert gyakorlatilag egy dezodort nem lehetett megvenni itt...
Kész felüdülés volt a kollégium 14 évesen, már évekkel korábban elterveztem mindent, az első utam egy drogériába vezetett, nem ismert senki, voltak barátaim, lehetett moziba menni...
Aztán 17 évesen családi gondok miatt bejárós lettem 40 km-re, most azt szabták meg a szüleim, hogyha elvégzem az egyetemet elköltözhetek, de ez katasztrófa. Most az állandó áskálódás, pletyka, lejáratások. Mi az, hogy nem számolok be mindenkinek a faluban a vizsgáimról stb. Most nem azért, de nem normálisan kérdezik, meg "hogy hazudozok". Undorító, komolyan.
7.-ben is ezért vágytam el innen... Kibírhatalan.
Nálam is hasonlò a helyzet.
Nem bìrom elviselni falun.
En is falun nottem fel es nekunk is "varos" a neve a nagy nepesseg miatt ahol ameddig a szem el lat cigany van.
Bolt van eleg sok de a falu masik vegeben,posta szinten.
Mindenki alkoholista, a polgarmesterunk egy szemet majom, tele van cigannyal a falu es nem a jobb fajtabol,tiszta retek minden mint egy nagy szemettelep.
En is elkoktoztem 1,5 eve es nagyon nem vagyom vissza
Én falusi vagyok. Alig ismerem az itteni embereket az ötven év körülieket meg a fiatalabbakat se nagyon a középkorúakat valakinek emlékszem a Keresztnevére de amúgy ennél többet nem tudok róla mert nem igazán érdekel.
Anyukám szokott Rám szólni különböző helyzetekben hogy jaj mit szólnak a szomszédok ha meg látják hogy nincs ki takaritva az udvar például én meg mondtam óh gondoljanak amit akarnak annyira nem érdekel.
Megveszem ami kell az üzletből és jövök haza természetesen nem vagyok bunkó ha kérdezni akarnak valamit az idősebbek mert épp eszükbe jutott valami normálisan válaszolók a kérdésre aztán nyugodtan haza jövők.
"most azt szabták meg a szüleim, hogyha elvégzem az egyetemet elköltözhetek"
Felnőtt ember vagy. Senki sem szabhat meg semmit, ha te magad nem akarod. Gondold át, hogy ilyen áron otthon maradnod lenne-e jobb, vagy elköltözni akár koleszba, akár bérelt lakásba (talán olyan áron, hogy a tanulás mellett dolgoznod is kéne). Aztán válassz, de ne panaszkodj, hiszen a saját választásod minden egyes nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!