Ti is utáljatok az iskolát? Én egyszerűen gyűlölöm
Figyelt kérdés
Idegesítőek az osztálytársaim, idióták a tanárok rettegek a legtöbbtől, és állandóan fáradt vagyok..
Csak nekem van ebből elegem?
2018. febr. 15. 21:48
1/16 anonim válasza:
Életem legszebb 4 éve volt a középiskola, azóta sem éreztem magam soha sehol olyan biztonságban mint ott. Azóta sem fogadtak el soha sehol annyira mint ott.
35N
2/16 anonim válasza:
Ez eléggé iskola, közösség függő meg korosztály is. Hányadikos vagy? Én most fogok végezni és nagyon sajnálom. 12 évig ugyanabba asuliba jártam és nagyon szeretem, mind az osztálytársaimat,mind a tanáraimat. Nyìlván van, akit kevésbé, van,akit jobban. Manapság ez a divat, hogy szinte szívességet tesznek a diákok, ha bemennek és mindent jobban tudnak a tanárnál. Rettegni minek tőlük? Tanulsz, figyelsz,csendben vagy. Ha hülyéskedsz és kiakadnak, akkor nem kell csodálkozni. Ha te nem ilyen vagy, akkkr rád ez nem vonatkozik, de manapság elég sokan vannak így...
3/16 anonim válasza:
Én is utáltam, úgy éreztem, hogy végre kapok levegőt, mikor kiszabadultam. N33
4/16 anonim válasza:
Én mindig is szerettem iskolába járni, az osztálytársaim rémesek voltak, soha nem lógtam velük inkább mások társaságát kerestem.
5/16 anonim válasza:
Én is utáltam, tavaly végeztem hálisten, most egyetemre járok és imádom.
6/16 anonim válasza:
En is hasonloan erzek. Szerencsere masik osztalyokban normalisabb emberek vannak, hozzajuk atjarok/atjonnek szunetben. Tanarok, hat, nehany jo, nehannyal pedig egy ora pokol.
7/16 anonim válasza:
Èn is igy vagyok mostanàban ezzel :) 13L
8/16 anonim válasza:
Utáltam és áldom Istent, hogy nekem már véget ért. Középiskolában osztályfőnököm és a baráti köre a tanárok között rühellték a pofámat, többször is megszégyenítettek, állandóan szívattak, volt, hogy osztályfőnök egyszercsak a semmiből azt mondta, hogy az igazgatónak beszéde van velem, bementünk, majd ofő vigyorogva elkezdte önteni a hazugságot, hogy én órán milyen csúnya dolgokat mondtam, ezt tagadva meg leordították a fejemet. Ezek miatt teljesen depressziós lettem, színötös kitűnő tanulóból kettes-hármas, érettségire épphogy össze tudtam szedni elég motivációt. Barátok mind csak felszínesek voltak, ma már egyikkel se beszélek.
9/16 anonim válasza:
Nagyon utáltam. Sokszor betegesre rettegtem magam a felelésektől, otthon maradtam, meg kerültem az iskolát. Tanárok nagyon szarok voltak. Közösség elment, egyetlen pozitív élmény középiskola alatt, hogy megismertem a barátnőm, most együtt járunk egyetemre, és nagyon szeretjük :)
10/16 anonim válasza:
Majd ha meg kell állnod a saját lábadon s napi 10 órákat fogsz dolgozni,majd azt mondod hogy inkább ülnél a padban csak dolgozni ne kelljen.A baj az hogy fiatalok vagytok s nem fér a zabszem a seggetekbe.30 felett elgondolkodsz majd.Engem is hajtott a vérem,s mindig csak szexet akartam ,most ,most is😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!