Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti is utáljatok az iskolát?...

Ti is utáljatok az iskolát? Én egyszerűen gyűlölöm

Figyelt kérdés

Idegesítőek az osztálytársaim, idióták a tanárok rettegek a legtöbbtől, és állandóan fáradt vagyok..

Csak nekem van ebből elegem?

#iskola #killmepls #hateit
2018. febr. 15. 21:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%
#10 nek üzenem :amikor gimis voltam, inkább dolgoztam volna közmunkásként mind hülye órákon felesleges és értelmetlen dolgokat kellett volna tanulni
2018. febr. 15. 23:42
 12/16 anonim ***** válasza:
54%

Nyugi, 10-es abban a gyárban fog megrohadni ahol most is bruttó 800Ft/óráért pakolja a raklapokat.

Én 18 éves korom óta dolgozom, és mellette végig diák voltam. A 11, és 12 osztályt így fejeztem be, mert el kellett tartanom magam.

Szóval belelátok mindkét életfázis milyenségébe.

A középiskola majdhogynem kizárólag szorongó, megtört, kreativitástól, önérvényesítő képességtől, ambícióktól megfosztott embereket képez.

Ami két embertípust szül:

-A nagypofájú tróger proli suttyót (lásd 10-es) aki vereti az iskolán kívül a "kiakirályhanemén" proli stílusát. Ezzel csak leplezi azt a mélységes tartalomnélküliséget, ledarált, sekélyessé vált lelki állapotát, amit az iskola kreált. Persze otthoni minták is kellenek ehhez, de az iskola nagyon szépen ráerősít az emberek elcsökevényesedésére.

-A másik a szürke kisegér, aki nem játsza a telepi tróger suttyót, hanem jól láthatóan lelkileg sérült, szorongó, depressziós, sikertelen a magánéletében.

Mert az, ha valakinek összesítve 12 éven keresztül kuss a neve, tudatosítva van vele hogy csak egy nyomorult senki, aki tegye össze a két kezét azért hogy nem vágják ki, egyáltalán ott ülhet, és hogy tulajdonképpen teljesen felesleges dolgokat tudatosan kell bebifláznia, az kifejezetten lerombol egy kamaszban minden önbecsölést. És lesz egy örök vesztes, aki nem tud egy totálisan idejétmúlt, haszontalan rendszerben szerzett sérelmein túllépni évek múltán sem.

Ezt a két embertípust termeli a mai oktatási rendszer.

2018. febr. 16. 00:31
 13/16 anonim ***** válasza:
43%
Bár ne jártam volna sose, egésznap hülyeségeket tanultunk, felnőttként meg napi 2-3 óra hosszàt dolgozom, sokkal jobb, mint suliba jàrni. Én gyűlöltem, mai fejjel màr nem jàrnék be, csak leszedàlja az embert, csak akkor még fiatalabb voltam, nem tudtam, hogy ettől azért sokkal több lehetőség van az életben.
2018. febr. 16. 02:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem utálom, de nem is imádom.

Azt mondjuk hozzáteszem, hogy kicsit más gimnáziumba járok.

A tanárokat nagyon szeretem, akik eddig tanítottak, mind rendesek, kedvesek, jófejek voltak és azzal sem volt baj, ahogy tanítottak.

Az angoloktatás nagyon jó, amióta ide járok, azóta tudok angolul, pedig előtte 6 évig tanultam.

A légkört is szeretem, mert olyan családias. Azt is szeretem, hogy mindig lehet nevetni valamin vagy valakin.

Viszont amit utálok, az a koránkelés. Teljesen felesleges 8-tól majdnem 3-ig bent lenni. Ebből 4 óra alatt le lehetne tudni az egészet. Tanulunk felesleges dolgokat, vannak felesleges tantárgyak, amivel csak húzzuk az időt. Én azt gondolom, hogy például a rajzórának nincs értelme, mert aki szeret rajzolni, az vagy jár külön rajzra, már tud rajzolni, rajzolhat a szabadidejében és semmi újat, hasznosat nem fog tanulni. Aki meg nem szeret rajzolni és nincs kézügyessége, mint nekem, annak meg ez felesleges. És nem ez az egyetlen tárgy, ami így van. Ott van az ének is. Én szeretek énekelni, jó hangom van és szívesen megtanulnék ilyen technikákat, dalokat, de az énekórák nem erről szólnak. A többiek meg úgyis utálják, nekik felesleges és végigbeszélgetik az egészet.

Barátaim mondjuk nincsenek az iskolában. Senkivel nem vagyok rosszban, most van egy lány, akivel iskolán belül többet lógunk, de ennyi. Az osztályommal sincs bajom, mondjuk tény, hogy lehetne jobb a közösség. Nem súlyosan, de vannak kisebb piszkálódások, megy a klikkesedés, a jópofizás, cigi, drog, pia, buli. Ezekhez a dolgokhoz nekem semmi közöm nincs, én nem vagyok ez a fajta. Ami még kicsit zavaró, hogy vagyunk maximum 6-8-an az osztályban, akik úgymond normálisabbak. Én nem vagyok kitűnő vagy mintagyerek, de mindig meglepődnek rajtam, hogy tudok helyesen írni, normálisan fogalmazni, rendesen beszélni, leadni valamit határidőre, sose kések és jó tanuló vagyok.

2018. febr. 16. 06:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem. Az osztalytarsaim kedvesek, a tanarok is. Mellette meg jol os tanitanak. A kozepiskolas eveim eddig a legszebbek.
2018. febr. 16. 09:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha ingerült, szorongó és fáradt vagy, az nem biztos, hogy a suli miatt van. Lehet, hogy a kiegyensúlyozatlan táplálkozás, műkaják, műüdítők miatt nem jutsz elég energiához, vitaminhoz, tápanyaghoz. Nem fog az agyad, így rosszul teljesítesz, amitől megutálod az iskolát.

Eszel adalékmentes ételt, zöldséget, gyümölcsöt, és mozogsz eleget?

Ha nem, változtass, és egyből más színben fogsz látni mindent.

2018. febr. 16. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!