Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kezeljem anyàm rosszind...

Hogyan kezeljem anyàm rosszindulatú kritikàit, amikor màr nem bírom tovàbb?

Figyelt kérdés

Hàl' Istennek, màr nem élek együtt anyàmmal. Én a férjemmel élek és a szüleimet még egy hatàr is elvàlasztja tőlem, ami mindig vígasztal, ha anya skype-on idegesít fel. Azonban ezt élőben már nem tudom jól lereagàlni, mert mindig ideges leszek és felemelem a hangomat. Akàrmit, akàrhogyan teszek, mindig talàl benne hibàt, ha pedig örömhírt közlök, arról nem sokàig beszélünk, mert felhoz valamit, amivel le tudja húzni. Próbàltam màr szàmtalanszor beszélni vele arról, hogy ez nekem rosszul esik és hogy beszéljük meg, de mintha nem is hallotta volna.

Mit gondoltok, mivel tehetném elviselhetővé a vele való talàlkozàsokat?

23/L

2018. dec. 12. 19:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó az előző mentális sérült válaszolónak nincs senkije csak a szülei. De jobb is hogy az ilyen embernek nincs párja családja mérgező maradjon otthon a családi légkörben.. Alkoholistákkal nőttem fel,köszi a gyerekemet nem viszem olyan környezetbe ahol részegen verekednek és közveszélyesek egy felnőttre is..

40N

2018. dec. 18. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!