Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én vagyok a rosszindulatú...

Én vagyok a rosszindulatú vagy nem? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Szóval a nagymamám súlyos beteg, itthon van de már nincs neki sok hátra és ezt mindenki tudja.Az egész család ott van vele és mindenki sír....Már most gyászolják pedig még itt van szerencsére.Szerintem ez nagyon rossz hozzállás.Én úgy gondolom hogy nem kell még gyászolni.Ebből fakadóan vannak nézeteltérések.Én nem szólok be senkinek azért mert már gyászol, de akkor ők se szóljanak le engem azért mert én csak akkor fogok gyászolni amikor elhagy minket.Anyukám ma érzéketlennek nevezett és azt mondta hogy nem szeretem a Mamát azért mert én nem siratom.Szerintem most pont boldognak kéne lenni és kihasználni az időt amíg itt van velünk.Most én vagyok a főellenség a családban.Szerintetek jogos volt?

A rosszindulatú emberek kérem hanyagoljanak.

Köszönöm annak aki végig olvasta.

16L

2015. nov. 28. 16:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%
Mamád tudatánál van még?
2015. nov. 28. 16:48
 2/19 A kérdező kommentje:
Igen és így elveszik az életkedvét hogy úgy kezelik mint aki már halott
2015. nov. 28. 16:49
 3/19 anonim ***** válasza:
95%
Akkor nyugtasd meg a mamát, hogy te "vele vagy", és boldog vagy, hogy még köztetek van. A család meg le van tojva...
2015. nov. 28. 16:55
 4/19 anonim ***** válasza:
91%

A szüleid az érzéktelenek.Az én mamám is beteg,nálunk ő temeti magát,mi nyugtatjuk.Töltsd a legtöbb időt a mamáddal,a szüleiddel ne foglalkozz.

12/L

2015. nov. 28. 16:57
 5/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Próbálom érzékeltetni vele meg mindeni..Csak nagyon rosszul esik hogy most az egész család meg van rám sértődve hogy milyen érzéketlen barom vagyok..

2015. nov. 28. 17:00
 6/19 anonim ***** válasza:
86%

Ne foglalkozz velük, vigyél be mamádnak egy fotóalbumot és idézzétek fel a régi kedves emlékeket.

Biztosan szívesen látna még babakori képeket rólatok vagy szívesen megemlékezne egy feledhetetlen nyaralásról stb...

Esetleg mamádat biztasd fel, h mondja ki nyugodtan mit szeretne. Én tuti zenét hallgatnék vagy ilyesmi.

2015. nov. 28. 17:04
 7/19 A kérdező kommentje:
De a család mindig lehurrog..Két hete mikor hazajött a kórházból tortát sütöttem neki és a család majdnem megölt mert hogy a torta nagyon édes és valami baja lesz a Mamának.Dobhattam ki :(
2015. nov. 28. 17:08
 8/19 anonim ***** válasza:
67%
Miért nem etted meg? 😊 Amúgy meg igazad van, én nagyon szomorú lennék ha az én nagyanyám lenne Ennyire beteg 😷. De ő mindig azt mondja, hogy pozitív energiát sugározzunk, hisz az is sokat segít. Én is eszerint fogok eljárni, és remélem te se hagyod abba.😉
2015. nov. 28. 17:23
 9/19 A kérdező kommentje:
Próbálom tartani a pozitívságom de attól még hogy nem mutatom én is nagyon szeretem a Mamát és nem akarom hogy meghaljon.
2015. nov. 28. 17:28
 10/19 anonim ***** válasza:
66%
Szégyen, amit családod művel szegény mamával. Valamiért ez a bevett szokás, nálunk is ezt csinálják,
2015. nov. 28. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!