Hogy vehetném rá az anyámat az iPhone-ra? Semmi esély rá?
A sziklakertes én vagyok, a szomszéd csivavájàval :)
Nekem nincs bajom az okostelefonokkal, nekem is az van, én csak azt mondtam, ne erőltesd neki ha nem akarja.Neki jó a régi típusú, és kész.Lehet 1x meggondolja magàt, ne piszkàld.
Off: Na igen, rendesen le lettem oltva mert egy gyönyörű rendezett udvarunk van, a különleges növényeket meg joggal féltjük, főleg amik itthon nem is honosak.
Sajnos jellemző, hogy azt hiszik rólunk milliomosak vagyunk, pl ha nyàron képeket teszek fel a lànyomról mondjuk mert szép a hàttérben a tavirózsa.
Na amikor meg medencés (épített) képeket tettem fel, azt hittem meglincselnek, de szerencsére ez egy normàlis község, a régi ismerősök fanyalogtak csak, akik ma is a szülővàrosomban élnek.
Ha magától nem akarja, akkor hiába erőltetitek.
Az gáz, hogy szégyenlitek a telefonja miatt.
Apukám 73 éves.Nagy gombos, őrült hangos telefonja van.Nem tudtuk megtanítani az okostelefon használatára.
Ezzel szemben anya imádta, volt okos telója, táblagépe, laptopja.
Sajnos anya meghalt februárban.Egyik nap megyek át apához, üvölt a zene, az öreg a laptop előtt ült, úgy, hogy előtte soha!Áthívta a kisunokáját, megmutatta neki.
Ezzel csak azt akarom mondani,hogy ha magától nem akarja, ne erőltessétek.
40 évesen még haladnia kellene a korral.És is 40 vagyok😊
Egy Iphone nem drága. Természetesen ha valaki az X vagy már nem tudom, melyik verziót veszi, akkor igen. De egy 7,8 azért ne számítson már aranyárba menőnek. 150/200K-t az ember össze tud kaparni, ha tud takarékoskodni.
150 ezret ossze lehet kaparni, de aki ajfonra kolti, az ne vicceljen olyan szavakkal hogy takarekossag.
Tobb ajfon tulajdonost ismerek, amire hasznaljak azt egy 50 ezres telefon is tudja. De nekik ha megeri a reszlet egy almas logoert.
De van droidos bolond ismerosom is, jelenleg egy S9 es P20-ast cipel magaval, egyiken candy crush, masikon szokirakozik. Tenyleg megerte kiadni egy talicska penzt.
Persze, kérdező. Más a vicces, csak azért, mert neked ekkora problémát okoz, hogy egy másik felnőtt ember nem olyan márkájú telefont tart, amit te elég menőnek vélsz.
Ez rohadt ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!