Ha elhagytam a vadi új Iphone 8-amat, van még esély hogy meg legyen?
Figyelt kérdés
Ma éjfél és hajnali 2 között taxiztam haza, sajnos csak leintettem egy taxit, így fogalmam sincs melyik taxitársaság volt. Nagy valószínűséggel a kocsiban maradt a telefonom, most próbálok végigtelefonálni mindenkit, de eddig elég reménytelen a dolog.2018. júl. 25. 09:13
1/10 anonim válasza:
Gondolom akkor nincs rajta biztositas..
Gondolom inkabb nem eszel a honapban, csak a torlesztot ki tudd fizetni..
Gondolom mar nincs ertelme az eletednek..
Gondolom egybol felkeles utan jottel ra, mert nem tudtad megnezni az osszes kozossegi mediat..
Gondolom egyik se igaz rad..
2/10 A kérdező kommentje:
Nincs törlesztő, nyert telefon, illetve az életem se múlik rajta te nagyon kedves, de érhető ha most zavar.
2018. júl. 25. 09:35
3/10 anonim válasza:
Magát az IPhone-t próbáltad csörgetni? Talán nem is tud róla a taxis, és ha jó fej és meghallja és felveszi, így előkerülhet és visszakaphatod. Illetve ha nem kapcsolható (és gyaníthatóan még nem merült le), sejthető, hogy le van már nyúlva.
4-5 nappal később azért megpróbálnám újra végighívogatni a nagyobb társaságokat, ha leadja a taxis, addigra biztos megtalálja.
4/10 anonim válasza:
Hogy lehet ilyen iphone-t nyerni??
5/10 anonim válasza:
Ha van Google fiókod, illetve GPS is be volt kapcsolva, akkor a Google maps-én meg tudod nézni, és merre volt/van a telefon.
6/10 anonim válasza:
Engem is érdekelne hogy hol lehet ilyen Iphone-t nyerni :D
7/10 anonim válasza:
Taxisoktol lehet nyerni idokozonkent ha jol tudom.
8/10 anonim válasza:
Az iphone-t meg lehet keresni térképen. Csak egy másig iphone kell hozzá, a "keresés" app és az icloud fiókod.
9/10 A kérdező kommentje:
Offline módban van az elveszett telefon, és valószínűleg te is merült, így nem található meg ICloud-al. Amúgy posta biztosítás nyereményjátékkal
2018. júl. 25. 18:54
10/10 anonim válasza:
Hát ez cumi. Ha egy utánad lévő utas előbb megtalálta mint a taxis, akkor szopóka. Én akárhányszor találtam telefont a taximban, és be volt kapcsolva, mindig kerestem benne egy releváns telefonszámot (anya, otthon, kicsim, tesó, stb), felhívtam, hogy bent maradt a taxiban, hova vihetem. Sosem kértem még érte pénzt (a fuvar miatt, ugye, mert csak elgurultam a megadott címre, és nincs ingyen a nafta, se az idő), de mindig adtak, mondván, hogy "ne viccelj már, 100 ezer pluszos teló, ennyit nekem megér hogy visszahoztad". Kölcsönösen megköszönjük ilyenkor egymásnak, és kész. Első körben próbáld felhívni a telefont, aztán lesz ami lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!