Van esély egy nagyon iPhone akcióra?
Figyelt kérdés
Most Emag-on 164000 az iPhone SE 64gb. Megfigyeltem amikor kezd kifogyni raktárból, akkor felviszik 205000-re. Az lenne a kérdésem, hogy van esély rá hogy az elkövetkező egy-két hónapban (tekintettel az ünnepekre) 164000 ft-nél olcsóbban megkapjam vagy nincs értelme húzni az időt?2016. nov. 19. 07:58
2/11 anonim válasza:
Nagyon függ a színétől. A Rose Gold például senkinek sem kell, azt szokták levinni a legjobban.
3/11 anonim válasza:
Különben én 145000-ért vettem, úgyhogy valószínű hogy le fog menni.
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
A jövő heti Black Friday akciókban nézd meg majd.
A nagy része egyébként csak parasztvakítás (egy eleve felvitt árból engednek, vagy enged ilyen 1-2 ezer forintokat..), de lehet jókat is találni.
Ha meg nem lesz, akkor biztosan lesz majd karácsonyi akció.
7/11 A kérdező kommentje:
Romániában lakok. Az itteni árakat számoltam át. És pont rose gold-ot akarok venni :)
2016. nov. 19. 20:20
8/11 A kérdező kommentje:
Ezek amúgy mind megbízható üzletek? Mármint 100% eredeti iPhone-t árulnak?
2016. nov. 19. 20:29
9/11 A kérdező kommentje:
Jaj, most látom, elírtam a kérdést. Nagyobbat akartam írni.
2016. nov. 19. 20:34
10/11 anonim válasza:
Romániában lejárt a blekkfrájdély az emag.ro-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!