Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 20 év felett mennyire szólnak...

20 év felett mennyire szólnak vele az öltöködésedbe?

Figyelt kérdés
Megy ez, hogy ez "ribis", meg azt vedd fel kislányom, "meg fogsz fázni", "megfognak szólni", "minek még egy ruha", "be fog fagyni a p.sád" és hasonlók.
2018. nov. 6. 18:05
1 2
 11/19 Metionin ***** válasza:
73%
Semennyire, mivel nem laktam otthon, azt se tudták hogy milyen ruháim vannak. 19 évesen leléptem egyetemre és akkor 3 évig nem mentem haza, utána meg max annyi volt hogy anyám megnézte egy-egy ruhámat és megkérdezte hogy de ugye az egyetemre nem így járok? (szerinte oda kiskosztüm kell minimum). A meg fogsz fázni már jóval azelőtt hidegen hagyott, anyám 20 fokban már fázik és azt hiszi hogy mindenki más is, gyerekkoromban is a kanyar után vettem is le a rám erőszakolt plusz pulóvert, az iskolában meg a harisnyát amit 20 fokban már felvetetett velem a nadrág alá.
2018. nov. 6. 21:42
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Néha tesz megjegyzéseket hogy nem áll jól valami. Lerendezzük annyival, hogy nekem meg tetszik. Illetve van hogy szól hogy hideg lesz este, vigyek pulcsit, de az nem azért van mert beleszól, hanem mert ő megnézte az időjárásjelentést én meg nem. Nem ellenőrzi hogy viszek-e.

Amúgy külön élek, külföldön, és a saját keresetemből veszek ruhákat, úgyhogy napi szinten korlátozni nem tudja és nincs is alapja rá, ha meg abban az évi mondjuk 5-6 hétben akarná bevezetni hogy neki beleszólása van az öltözködésembe, nagyon kinevetném.

20L

2018. nov. 6. 21:48
 13/19 anonim ***** válasza:

Nekem egyaltalan nem, mert 20 eves korom ota egyedul elek. Anyaval szoktunk beszelgetni oltozkodesrol, o megmondja, ha valami nekem nem all jol, es forditva is. De csak egymas velemenye miatt, nem fog egyikunk sem mashogy oltozkodni.

24N

2018. nov. 7. 00:41
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekem apám volt túlféltős. Például télen készültem valahová és mivel bent ugye fűtöttünk, érthető módon nem volt rajtam kabát, vagy éppen fésülködtem és a pulóveremet még nem vettem fel, mert összehajaztam volna/rám melegedett volna, de máris rákezdte: "ÍGY akarsz elindulni? Meg fogsz fázni!"

De hogy hogyan öltözök, milyen darabjaim vannak, abba nem szólt bele.

2018. nov. 7. 07:36
 15/19 anonim ***** válasza:
Általában tetszik neki, amiket hordok, ha meg véletlenül nem, akkor megmondja a véleményét. Nyilván azt hordok, amit akarok, tehát ezeket a megjegyzéseket nem veszem a szívemre.
2018. nov. 7. 12:11
 16/19 Bncsz válasza:

Anyai szeretet határtalan...

Még élnek bele fognak szólni az öltözékedbe, lehetsz akárhány éves. 😀

2018. nov. 7. 20:33
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem az osztálytársaim szólnak mindig XD szerintük én ispán vagyok mint egy rossz gyerek.. anyu nem tud szólni, hogy vegyek fel kabátot mert előbb megy el reggel mint én. Egyébként én csak akkor szoktam kabátot felvenni ha már nagyon fázom :D
2018. nov. 8. 23:25
 18/19 anonim ***** válasza:

*olyan vagyok XDD

Nem ispán 😂

2018. nov. 9. 18:43
 19/19 anonim ***** válasza:

Felnőtt lányom-fiam rákérdez, hogy "biztos, hogy ebben akarsz jönni?". Hát miben, kérdezem, és felveszem, amiben szívesebben látnának. Végülis ők látják, biztos igazuk van.

Vagy elindulok valamiben és hoznak egy fölsőrészt, hogy hátha túl hideg lesz a klíma miatt a helyen, ahova megyek.

Jó az, ha törődnek az emberrel. Az anyukám is megmondta, hogy melyik nadrág nem áll jól és melyik igen. A mama is szólt az anyunak is nekem is, ha el volt csavarodva a harisnya, vagy másik melltartó jobb lett volna.

Az apu is kikérte a véleményt, hogy melyik nyakkendő illene jobban az alkalomhoz.

Néha azon csodálkozom amikor látom, hogy mibe hogyan járnak emberek, hogy annak az embernek még egy igaz barátja sincs, hogy őszintén megmondja neki, hogy hogyan néz ki?

2018. nov. 26. 04:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!