Hány évesen szólnak bele a szüleitek, hogy mennyit alaudjatok? 20 fölött?
Ugye régen mindig csicsika volt 9-től.
Most meg már 15 évesen 2 darab Xanaxal küldött vissza a kollégiumva. 16 évesen a tudtom nélkül altatót iratott fel nekem.
Meg állandóan hallgathatom, hogy altatót kéne szedjek, meg ha nem akarom, majd beadják. Tavaly is eljátszottak. Meg ahányszor beteg vagypk, megjapom, hogy csak nem aludtam, altató kellene.
Meg megjelenik itt az ajtóban esténként és lesi, hogy égve van-e a villany, alukálok-e.
Amúgy sokat alszom, már amennyit a reggeli 5.30-as busz megenged, vagy nem kellene tanulni.
Kb középiskoláig szóltak bele,most úgy vannak vele,hogy az én bajom lesz,ha túl későn fekszem és esetleg nem álmos leszek egész nap az előadásaimon. Már nem téma ez egyáltalán.
Szerintem nálad már más probléma van,nem csinálnak semmit miután alszol,amiről nem kéne tudnod? :D
Állj a sarkadra. Az altató nem vicc. Csak indokolt esetben lehet szedni. Anyu nekem egyszer adott "titokban" nyugtatót (temetésre mentünk). Akkora patáliát csaptam, hogy soha többet nem merült fel.
A heti átlagban legyen meg 7 óra (az esetleges nap közbeni szunyókálással), akkor egész biztosan nem szólhatnak bele.
Nekem volt olyan problémám, hogy a nejem aludt délben, én ezt nem tehettem meg. Nagyon komoly harccal tudtuk a napirendünket összehangolni. (Ö este még aktívvolt, amikor én már a széken elaludtam)
Érdemes megkérdezni, a szüleidet, hogy az alvásidőd miért ennyire lényeges nekik. Talán fontos dolgok derülnek ki (vagy nem)
Az altató nem ok
Föleg nem egy fejlödesben levö idegrendszernek .
Jelentsd a gyámügyön, nem mérgezhet nyugtatókkal bele is halhatsz. Kivel iratta fel ?
Egy kis túladagolás es másnap boncasztalon kezded a napot .
Nagyon könnyű hozzászokni, függőséget okoz, és egy idő után egyáltalán nem tud nélküle aludni az ember. Sajnos tapasztalat, nekem volt 1 év, hogy folyamatosan szedtem, mert az életem részévé vált, kurwa nehéz volt letenni, nem egyik napról a másikra, hanem fokozatos megvonással.
A te érdekedben, ha nem akarnak tönkretenni, tájékozódjanak, miket okozhatnak ezek a cuccok, mert nem játék.
Néha 1-1 alkalomtól nem lesz gond. De a folyamatos szedegetésük nagyon nem ajánlott...
kérdező, te BETEG vagy, NEM alvásproblémáid vannak, hanem szerintem skizo vagy egyéb személyiségtorzulás.
Tudom, nincs betegségtudatod, de az, hogy minden héten legalább egyszer kiírod, ráadásul egyik előző kérdésedben kifejtetted, hogyha nem szeded a gyógyszert, akkor veszélyessé válsz, szerinted?
Igen, ha TE nem veszed be a nyugtatót, vagy egyéb pszichiáter által felírt bogyót, akkor erőszakkal kell beadniuk neked!
Mi van????????
Milyen pszichiátwr, mit ír fel nekem?????
Nem tudom milyen kérdésről beazélsz, fofalmam sincs, tényleg.
Elképzelni nem tudom milyen elmebeteg agy fantáziál ilyeneket.
A kérdés igaz, de szerintem nagyon összetévesttel valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!