Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány évesen szólnak bele a...

Hány évesen szólnak bele a szüleitek, hogy mennyit alaudjatok? 20 fölött?

Figyelt kérdés

Ugye régen mindig csicsika volt 9-től.

Most meg már 15 évesen 2 darab Xanaxal küldött vissza a kollégiumva. 16 évesen a tudtom nélkül altatót iratott fel nekem.

Meg állandóan hallgathatom, hogy altatót kéne szedjek, meg ha nem akarom, majd beadják. Tavaly is eljátszottak. Meg ahányszor beteg vagypk, megjapom, hogy csak nem aludtam, altató kellene.

Meg megjelenik itt az ajtóban esténként és lesi, hogy égve van-e a villany, alukálok-e.

Amúgy sokat alszom, már amennyit a reggeli 5.30-as busz megenged, vagy nem kellene tanulni.

2018. máj. 1. 20:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Veszélyessé válok, miiiiiii? Én biztos nem írtam ilyet, te agyament
2018. máj. 2. 07:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Érdekes, mindig van itt egy lány, akinek pont 16 évesen írattak fel nyugtatót, és kényszerítették, hogy vegye be... milyen fura egybeesés.
2018. máj. 2. 10:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Jó, akkor lehet, nem te vagy, de tényleg az a kislány hetente egy kérdést biztosan kiír, épp pár napja tette.

És ő valóban pszichés beteg, és szednie kéne ilyen-olyan gyógyszert, különben közveszélyessé válik, ám nem teszi, és folyton arról panaszkodik, hogy a szülei kényszerítik a gyógyszer bevételére.

2018. máj. 2. 10:04
 14/14 A kérdező kommentje:

Pedig nem én vagyok...

Annyira nem szoktam itt olvasgatni. Esküszöm, hogy nem én írtam ilyenekt.

De ez nagyon durva. És mint írtam, én 20 fölött vagyok.

Van a buszon is egy 40 éves nő, akit a szülei kísérik hetente párszor a kórházba, ő pont ugyanilyen...

Épp ezért gondolom veszélyesenk ezeket a szereket, hogy mit művelne egy egészséges emberrel.

2018. máj. 2. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!