Nektek megértették a szüleitek, hogy nem akartok falusi földműves lenni?
Nem, hanem, hogy nem akartok falun maradni és ti os földet művelni.
Már ki is néztek egy jó munkásgyereket mellém.
emberek, miért sértő a falusi paraszt kifejezés? mit kell prolizni?
tudjátok egyáltalán mit jelent?
Mert mondjuk nincs munkahely???? Még egy bolt sincs. A "fődbű" meg nem lehet megélni, csak ők ezt rám akarják kényszeríteni.
7-es Mindanzonáltal rossz az aki rosszra gondol. A paraszt szót nem degradáló kifejezésként használtam. Itt mindennapos ez a kifejezés és nem sértő.
Nekem nem, nekem azért is volt furcsa a tanyasi életmód támogatása, mert ők budapestiek, zsebkendőnyi kerttel, ami virággal van beültetve.
De ők elhatározták: több hektárnyi szántóföld, pár hektáros gyümölcsöskert, lovak-disznók-tehenek-tyúkok stb.
Én meg beleegyeztem azzal a feltétellel, hogy ők fizetik a területet, az állatok megvételét és fenntartását, az első 6 hónap számláit, a szántóföldi gépeket és a munkások bérét, akkor én belevágok.
Majd utánanéztek, és 100 milliót nem tudtak kifizetni :(
Most az a téma, hogy egy ilyen "parasztemberhez" kell feleségül mennem, az igények csökkentek pár állatra, 2-3 hektárra (az 1000 helyett :D ), gyümölcsös nem kell. Persze ők nem mennének falura a fővárosból, de én rúgjak fel mindent és hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!