Párom szülei falusi parasztok. Csöndes emberek de kibeszélik nap mint nap a körülöttűk élőket. 6éve járok a lányukkal de nagyon nem kedvelnek hogy közeledjek feléjjük?
Segítőkész vagyok és figyelek a szüli vagy névnapjukra de tudtommal mindig kibeszélnek....szeretnék változtatni ezen de nem tudom hogy hogyan kéne.
Többször is probálták a csajomat lebeszélni rolam de a lány mindig elküldte öket melegebb éghajlatra ez miatt.
Valaki tud rá mit mondani?
Először is talán nem kéne falusi parasztokként emlegetni őket.
Ha velük szemben is ilyen a stílusod, nem csodálkoznék a helyedben, hogy megszólnak.
"""Kedves""" Kérdező!
Nem érzem jogosnak a falusi paraszt megnevezést, és a lekezelő véleményt, miután a 6 mondatodban 11 helyesírási hibát találtam, a "hogy közeledjek feléjük"-öt pedig külön mondatba kellett volna írni. De tudom, telefonról írtál.
Na álljunk meg egy szóra, én is falusi paraszt családból származom, attól hogy a parasztot manapság a tahó szinonímájaként használják, attól még a kis településen mezőgazdaságból élő emberek igenis parasztok. Szerintem a kérdező így értette és nem úgy hogy bunkó, tahó.
A válasz: mindig is ki fognak beszélni, nem feltétlenül rosszindulatból csinálják, egyszerűen ez a szokás, mindenkit kibeszélnek olyan helyeken, ahol ismerik egymást az emberek. Ha segítőkész vagy, udvarias, és komolyak a szándékaid (azaz el fogod venni feleségül a lányt) akkor ez csak jobb lesz idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!