Párom szülei falusi parasztok. Csöndes emberek de kibeszélik nap mint nap a körülöttűk élőket. 6éve járok a lányukkal de nagyon nem kedvelnek hogy közeledjek feléjjük?
Segítőkész vagyok és figyelek a szüli vagy névnapjukra de tudtommal mindig kibeszélnek....szeretnék változtatni ezen de nem tudom hogy hogyan kéne.
Többször is probálták a csajomat lebeszélni rolam de a lány mindig elküldte öket melegebb éghajlatra ez miatt.
Valaki tud rá mit mondani?
pár falusi parasztnál kiverte a biztosítékot a "falusi paraszt"
A tény az tény.
Kis településen élő, mezőgazdasággal, állattartással foglalkozó emberek teljesen korrekt megnevezése a "falusi paraszt". Szerintem sem a pejoratív értelemben használta a paraszt szót a kérdező.
Falusi emberek szemében az esküvő egy szent dolog, valószínűleg emiatt orrolnak rád, hogy csak hitegeted szerintük a lányukat.
Telefonról írok azért hibás.
Másik:udvarias vagyok velük soha 1 szót nem szóltam hozzájjuk rosszat.
Elöttük sosem parasztoztam meg a barátnőmet is kedvesemnek vagy szerelmemnek szólítottam.
Én egy nagy városi gyerek vagyok hozzá vagyok szokva a cigányok napi (volt)támadásaikhoz ha valaki meg akarna ütni meg lehet próbálni...
Lehet a külsőm nem tetszik nekik mert hosszú hajam van pirchingek is vannak bennem jópàr db.
De mi nagyon szeretnénk össze költözni és remélem hogy ritkàn fogom látni őket.Mostanába feleségűl nem veszem el a lányukat,de max 1év és összeköltözünk.Van megtakarított pénzem,vettem fel hitelt,meg van 1 telkem amit eladok és ezek összetett árából veszünk 1 kis házat.Kösszi az eddigi kommenteket de így is komolytalannak tűnök???
Míóta a Mónival vagyok rendesen dolgozok egy helyi cégbe targonca és daru kezelőként,elég takarékosan élek.Magam elöttük ritka ha iszok alkoholt akkor is nagyon keveset holott volt hogy annyira bepiállt az apja hogy ülve elaludt az asztalnál meg utánna mindenkinek bunkó tajparaszt módon beszologatott mindenkinek.
Ennek ellenére magamban keresem a hibát még mindig
Egy általad leírt kinézetű embert, vagy inkább a jeti jut eszembe róla, ki venne komolyan? Én is kétségbe lennék esve, ha a lányom ilyen emberhez akarná kötni az életét.
Az értelem meg csak úgy sugárzik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!