Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tudtok ajánlaniPest környéki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Süncike06 kérdése:

Tudtok ajánlaniPest környéki esküvő helyszíneket aimk azért nem annyira húzósak árban? Leginkább falusi esküvőnek örültem volna, de szerintem az már nem fér bele.45főre tervezzük és max 1millióig mennénk el. Valaki tud ajánlani kipróbált helyet?

Figyelt kérdés

#esküvő #falusi esküvő
2014. márc. 1. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Azt hogy érted, hogy a falusi nem fér bele? Mindenki Pesti vagy környéki?

Mert ahol pl nekünk volt (Mátra alján, város melletti községben étterem, panzió, Pesttől kb 80 km). Tavaly volt étel fejenként 4200,-/fő (húsleves, leveshús, zöldség, csirkepörkölt galuskával - töltött káposztát nem kértünk -, sültes tál - fejenként 2 gomba, 1 sajt, 1 sült csirkecomb, 1 rántotthús, 1 natúr szelet, 1 őszibarackkal baconnel grillezett csirkemell, zöldkörettel, rizskörettel, savanyúságokkal), süteményt a városi cukrászdából rendeltük, röviditalt nagykerből vittük. Szállás nekünk ingyenes, többi vendégnek 2500 Ft/ fő, gyerekeknek azt hiszem a fele volt, most így hirtelen nem emlékszem) Nekünk 86 fő volt a vendégsereg, persze volt odavalósi is. De azt tudom, hogy a teljes végösszeg (amibe mi a legkisebb költségeket is beleszámoltuk pl párom esküvős zoknija :) ) 1,5 millió lett. Az étteremben talán olyan 550ezer körül fizettünk az italfogyasztással együtt.

Úgyhogy szerintem ha falusi esküvőre vágysz ennyi személynél simán az is megoldható csak szét kell nézni, mis is elcsodálkoztunk hogy milyen árkülönbségek vannak. Sőt ahol mi voltunk helyi polgári esküvőre is van lehetőség a felső szinten, tehát ha ki sem akartok mozdulni, az is megoldható :)

Mi is barátaink révén döntöttünk mellette. Ott a fiú rokonai Pécs környékéről jöttek és nekik is tökéletesen megfelelt :)

2014. márc. 1. 16:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Pesttől cca. 40 km-re, Csolnokon található az alábbi családias, gyerekbarát panzió:

[link]

(itt már direkt rámentem az esküvői ajánlatok menüre)

A belső térben több, mint 100 főt tudnak vendégül látni, van fedett terasz, ahol remekül lehet eltölteni a nyáresti táncmulatságot, a gyerekeknek van kis játszótér ill. játszósarok. A menüárak nagyon kedvezőek, parkolásra, elszállásolásra is van lehetőség stb.

Érdemes átböngészni az oldalukat!

2014. márc. 3. 14:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Szia!Köszönöm az ötletet.A pollushof panziót már nézegettem,de sajnos kevés a szobájuk,és nem tudnának mindenkit elszállásolni.. :(
2014. márc. 4. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!