Túramotoros kérdése:
Párom szülei falusi parasztok. Csöndes emberek de kibeszélik nap mint nap a körülöttűk élőket. 6éve járok a lányukkal de nagyon nem kedvelnek hogy közeledjek feléjjük?
Figyelt kérdés
Segítőkész vagyok és figyelek a szüli vagy névnapjukra de tudtommal mindig kibeszélnek....szeretnék változtatni ezen de nem tudom hogy hogyan kéne.
Többször is probálták a csajomat lebeszélni rolam de a lány mindig elküldte öket melegebb éghajlatra ez miatt.
Valaki tud rá mit mondani?
2015. jan. 28. 20:55
21/21 anonim válasza:
Én se engedném a lányomnak (ha lenne) hogy egy ilyen neveletlen és tiszteletlen tuskóval járjon mint amilyen te vagy. Falusi parasztok? Miért vidékinek lenni szégyen? Te mitől vagy jobb? Attól mert városban laksz és nem tudod megkülönböztettni a disznót a csirkétől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!