Nektek megértették a szüleitek, hogy nem akartok falusi földműves lenni?
Nekem is az van, hogy kinéztek egy falusi ficsúr gyereket.
De milyen jó, mert legalább bemegyba disznóólba. Tegnapi beszélgetésük, tudok-e főzni, hogyan dolgozom, miként kellene rászoktatni... Hatalmas jövőkép.
De mindegy is, ezek a válaszok megmutatják, hogy mifélék vannak itt az oldalon.
Hát te ne is akarjál soha falun lakni. Nem neked való az hogy tudod mit eszel, meg a tiszta levegő, a madárcsicsergés.
Amúgy én is vidéki kisvárosban lakok (inkább falu), viszont bőven van rendes munkahely.
És ne nézd le a falusiakat, többségük becsületes ember, főleg aki dolgozik. Aki a kocsmában várja a segélyt az valóban súlyos, de te pont a tisztességeseket szidod. Maradj csak a kis munkásodnál, jó lesz az a gyári munka is.
12-ea, én 30 km-re laktam egy kisvárostól, a bérlet 22.000 Ft lett volna, egyik munkáltató se akarta fizetni a gyári 3 műszakoson kívül...
Esélyem sem volt normális munkahelyre, ha hiszed, ha nem, mindenhol az volt az első kérdés vidéki vagyok-e. Jogsim van, az se érdekelte őket.
Igen, tiszta a levegő, szép, szeretem az állatokat, rendben van. Bár a levegő os addig tiszta, még Gyuri bácsi a szomszédba bee nem gyújtja a frissen nyírt füvet, meg valami szemetet. Telente meg a szegény szomszédaink mindenféle műanyogot, meg ruhát égetnek.
Semmi bajom a faluval, de nem tudom elképzelni itt az életemet, főként fiatalon nem. De az rendben van, hogy foggal-körömmel rám kényszerítik.
Veletek történne ez, nem oltogatnátok.
"Nekem is az van, hogy kinéztek egy falusi ficsúr gyereket."
Mi az, hogy "kinéztek"? A szüleid akarják megmondani, ki legyen a párod? Uramisten, hol élnek a szüleid, a 19. században?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!