Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 20 év felett mennyire szólnak...

20 év felett mennyire szólnak vele az öltöködésedbe?

Figyelt kérdés
Megy ez, hogy ez "ribis", meg azt vedd fel kislányom, "meg fogsz fázni", "megfognak szólni", "minek még egy ruha", "be fog fagyni a p.sád" és hasonlók.
2018. nov. 6. 18:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
98%

Néha anyám megjegyzi, hogy szerinte az adott ruha nem áll jól, meg hogy nem tetszik neki a frizurám, én meg megmondom neki, hogy nekem meg igen.

Ezzel a téma le van zárva.

Egyikünk sem veszi a lelkére.

2018. nov. 6. 18:10
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
nekem soha 19/L
2018. nov. 6. 18:12
 3/19 anonim ***** válasza:
14%
uu ne haragudj még nem vagyok 20 csak picit be vagyok mér csiccsentve
2018. nov. 6. 18:13
 4/19 anonim ***** válasza:
97%

Anya elég aggódós, néha megjegyzi vegyek pulcsit/kabátot. Mindig mondom, hogy attól még hogy ő fázósabb jóval az átlagnál attól még jó idő van. Meg anya szerint sötéten öltözködöm.

Én is csak annyit mondok, nekem tetszik :D 21/l

2018. nov. 6. 18:23
 5/19 anonim ***** válasza:
97%
Beleszólni beleszólnak, de nem foglalkozom vele! :D Egyébként a nagymamám a mai napig beleszól anyukámnak, de anyukám se foglalkozik a mamával :'D Ez már csak ilyen :) Azaz nálunk.. :)
2018. nov. 6. 18:23
 6/19 anonim ***** válasza:
90%
Úgy igazából sose volt mire beszólniuk. Nem öltöztem kihívóan.
2018. nov. 6. 18:30
 7/19 anonim ***** válasza:
33%
semennyire mert 20+ évesen vagyok annyira felnőtt meg önálló hogy ne anyám nyakán lógjak. ps az hogy anyád megjegyzi hogy pitsásan öltözködsz el is árul rólad mindent. gondolom igaza van.
2018. nov. 6. 18:30
 8/19 A kérdező kommentje:

Nincs igaza, amúgy :(

De ez a megfázol, öltözz fel, naponta van

2018. nov. 6. 18:31
 9/19 anonim ***** válasza:
80%

Nekem a nagyon rovid szoknyakat nem toleraljak....de nem erdekel, azt hordok amit akarok, amugy is csak buliba.

20/lány

2018. nov. 6. 18:41
 10/19 anonim ***** válasza:

Minosithetetlen stilusban nem szoltak be (ribisnek meg befagy a ...at sose mondtak maximum viccelodve), de sokszor jeleztek jaj meg fogsz fazni jaj az tul nagy jaj az tul rovid.

Ha nagyon zavar, akkor egyszeru. Magadra veszel valami pulcsit mintha szot fogadnal (csak ha otthon laksz), es mihelyt kilepsz az ajton leveszed maraf rajtad a vekonyka kis kabatkad akarmi es mesz dolgodra. Mindenki elegedett lesz. Vagy huzol egy sapkat, hogy ha a fejed nem fazik akkor a tested se alapon es a sapkat az elso sarkon lekapod a fejedrol es zsebre vagod. En ezt csinaltam es kevesebbet kelpett hallgatnom a megfazol edes lanyomat:-), amikor meg mar nem laktam otthon, akkor alapbol nem is volt iylen problemam.

2018. nov. 6. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!