18 év felett mennyire szólnak bele az öltözködésetekbe?
Teljesen igaza van. Nézd meg azokat a csajokat akik állandóan vasalták a hajukat, hogy néznek ki, hogy ment tönkre a hajuk.Meg törik 10 centinként.
Igazat kell adja az édesanyádnak.
Az én hajam nem olyan, rengeteg, sűrű és nagyon erős.
Meg állandóan azt hallgattam tőle, hogy csúnya vagyok, ami megint full nem igaz.
Nekem 6 eves korom ota nem tud beleszolni:-), akkor is azt vettem fol es azzal, amit en akartam.
A koromfestest, hafestest os e engedte. Hajvasalas akkor még nem volt, de ismerve hogy a hajat mennyire tonkreteheti gondolom azt se engedte volna. Akkoriban a dauer volt a divat, na az is tinkrevagta a hajat es azt se engedte.
Nekem az anyukám meg a nővérem ilyen, apukám tiszteletben tartja a véleményemet, szóval csak félig lesz szülős álláspont. :D
A hajvasalást leszarják, a nővérem is szokott, az öltözködésbe azonban próbálnak beleszólni, az övékéhez igazítani (például hogy vegyék kirívóbb ruhákat). De mivel külön jellem vagyok, nem nagyon tudnak mit kezdeni vele, mert vagy megveszem azt, ami nekem tetszik, vagy semmit sem veszek: azt pedig ugyebár nem lehet, mert azért mégiscsak jót akarnak nekem, az meg milyen már, ha cikiznek azért, mert két éve ugyanazokban a ruhákban járok... Szóval végül kénytelenek beletörődni a választásomba. Mivel makacs, forrófejű meg baromi hisztis vagyok, nem próbálkoznak annyira nyíltan, például nem tiltanak, csak sokszor ismételgetik, hogy nekik az a ruha nem tetszik, hátha visszateszem... Ez meg persze még jobban buzdít, és amolyan "csak azért is" alapon kosárban landolnak a nekem szimpózium göncök. Szóval nálam pont, hogy visszásan sül el, hogy próbálják befolyásolni a döntéseimet. Az meg csak még jobban megerősít, hogy végül belátják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!