Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 18 év felett mennyire szólnak...

18 év felett mennyire szólnak bele az öltözködésetekbe?

Figyelt kérdés
Hajvasalót se engedett 18 éves koromig.
2018. szept. 21. 17:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
26%

Teljesen igaza van. Nézd meg azokat a csajokat akik állandóan vasalták a hajukat, hogy néznek ki, hogy ment tönkre a hajuk.Meg törik 10 centinként.

Igazat kell adja az édesanyádnak.

2018. szept. 21. 17:34
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
Annyiból, hogy megjegyzik, ha épp nem tetszik nekik egy ruhám, hogy "ilyet ne vegyél fel". Én meg lesz@rom és mégis felveszem :D
2018. szept. 21. 17:38
 3/17 A kérdező kommentje:

Az én hajam nem olyan, rengeteg, sűrű és nagyon erős.

Meg állandóan azt hallgattam tőle, hogy csúnya vagyok, ami megint full nem igaz.

2018. szept. 21. 17:46
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
Ugyan az amit a második is írt.... még így 32 évesen is néha megjegyzi anyukám,hogy szerinte mit kellene felvennem
2018. szept. 21. 17:55
 5/17 anonim ***** válasza:
49%
17 voltam mikor árva maradtam szóval sehogy. :D
2018. szept. 21. 17:58
 6/17 anonim ***** válasza:
59%
Már nem azért mondom, hogy kötözködjek, de a barátnőmnek fiatalabb korunkban irigylésre méltó gyönyörű és rengeteg haja volt. Épp a minap került szóba, és mondta kedvetlenül, hogy nézzem meg, ami most van, bizony kb. a fele. Ő festi és vasalja is régóta.
2018. szept. 21. 18:07
 7/17 anonim ***** válasza:
27%
Nem ok nélkül nem élek mama hotelben kettő 16 évesen se szóltak bele mivel nem klón vagyok és nem tulajdon.. A sok 18 tol harmincas meg vessen magára h A szülők mondják meg mit ehet vehet fel,mit csinálhat a hajával,milyen bugyit vehet fel,kivel járhat,használhat e tampont mehet e orvoshoz írathat e gyógyszert szexelhet e a párjával férjével,hányat szülhet,ezeket az életképteleneket én max kinevetem.. Mert hiába múltak el 18 ak kiskorúak mind és azok is maradnak 100 évesen is..
2018. szept. 21. 18:10
 8/17 anonim ***** válasza:
72%

Nekem 6 eves korom ota nem tud beleszolni:-), akkor is azt vettem fol es azzal, amit en akartam.

A koromfestest, hafestest os e engedte. Hajvasalas akkor még nem volt, de ismerve hogy a hajat mennyire tonkreteheti gondolom azt se engedte volna. Akkoriban a dauer volt a divat, na az is tinkrevagta a hajat es azt se engedte.

2018. szept. 21. 18:45
 9/17 anonim ***** válasza:
87%
Külön élek, szóval többnyire nem is látják, hogy miben járok. Amúgy sose szoktak úgy igazából beleszólni. Néha szoktak nekem venni ruhákat, mert "megláttuk és rád gondoltunk, hogy milyen jól állna rajtad" és többnyire el is találják az ízlésemet.
2018. szept. 21. 19:29
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az anyukám meg a nővérem ilyen, apukám tiszteletben tartja a véleményemet, szóval csak félig lesz szülős álláspont. :D

A hajvasalást leszarják, a nővérem is szokott, az öltözködésbe azonban próbálnak beleszólni, az övékéhez igazítani (például hogy vegyék kirívóbb ruhákat). De mivel külön jellem vagyok, nem nagyon tudnak mit kezdeni vele, mert vagy megveszem azt, ami nekem tetszik, vagy semmit sem veszek: azt pedig ugyebár nem lehet, mert azért mégiscsak jót akarnak nekem, az meg milyen már, ha cikiznek azért, mert két éve ugyanazokban a ruhákban járok... Szóval végül kénytelenek beletörődni a választásomba. Mivel makacs, forrófejű meg baromi hisztis vagyok, nem próbálkoznak annyira nyíltan, például nem tiltanak, csak sokszor ismételgetik, hogy nekik az a ruha nem tetszik, hátha visszateszem... Ez meg persze még jobban buzdít, és amolyan "csak azért is" alapon kosárban landolnak a nekem szimpózium göncök. Szóval nálam pont, hogy visszásan sül el, hogy próbálják befolyásolni a döntéseimet. Az meg csak még jobban megerősít, hogy végül belátják

2018. szept. 21. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!