18 év felett mennyire szólnak bele az öltözködésetekbe?
(bocs, véletlenül korábban küldtem el)
...hogy végül belátják, hogy nekem valóban azok a ruhák állnak jobban, meg azok mutatnak többet a személyiségekből, amik mellett én tettem le a voksot. Például ők hiába akarnak megvetetni egy mély dekoltázsú pólót, nincs mit kiemelni (:D), de a várból jól áll, mert kiemeli a hosszú nyakam és visszaveszi az amúgy brutális méretű vállamból.
Nekem nem szóltak bele. Igaz, nem öltözködtem extrém módon, nem akartam se tetoválást, se piercinget (fültágító akkor még nem volt divat).
De pl. nem kötöttek bele a hajfestésembe, pedig ahogy olvasom, megtehették volna.
Eppen hajat vasalok.. Amúgy naponta es kb 10eve.. hasznalok hovedot, szoval 1es... Te nagyon beszukult latokoru es kb nulla agyu vagy. Nekem nem torik a hajam.
Nekem nem szolt bele anyukam a dolgaimba, mert soha nem volt igenyem ra, hogy ugy oltozzek ahogy az nem valo. Felnottem es normalis ember vagyok. Szoval semennyire.
Sosem szóltak bele semmibe.
Sőt 7-8-na már piros/vörös csikok voltak a hajamba, + 1 plusz juk a jobb fülembe. elmentem diákmelozni is azt vehettem amit akartam 15 évesen amit akartam, és közte volt a hajvasaló is.
És ?! Normális dolgozó nő lettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!