Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 18 év felett mennyire szólnak...

18 év felett mennyire szólnak bele az öltözködésetekbe?

Figyelt kérdés
Hajvasalót se engedett 18 éves koromig.
2018. szept. 21. 17:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

(bocs, véletlenül korábban küldtem el)

...hogy végül belátják, hogy nekem valóban azok a ruhák állnak jobban, meg azok mutatnak többet a személyiségekből, amik mellett én tettem le a voksot. Például ők hiába akarnak megvetetni egy mély dekoltázsú pólót, nincs mit kiemelni (:D), de a várból jól áll, mert kiemeli a hosszú nyakam és visszaveszi az amúgy brutális méretű vállamból.

2018. szept. 21. 19:37
 12/17 anonim ***** válasza:
*garbó (bocs, autocorrect)
2018. szept. 21. 19:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Az autokorrektor a szimpatikus szót is átjavította szimpóziumra. Inkább kapcsold ki!
2018. szept. 21. 20:39
 14/17 Metionin ***** válasza:
Semennyire. 16 évesen volt merszem megkérdezni, hogy mégis meddig kell még 2 számmal nagyobb, kinyúlt, bolyhosodott, egyáltalán nem nekem tetsző cuccokban járnom, akkor közölték hogy amíg ők tartanak el, addig ez van. Szóval megpályáztam egy ösztöndíjat és amikor megkaptam, azt a pénzt nem adtam haza (anyám abból akart nekem ruhát venni) hanem elmentem a boltba és vettem magamnak ruhát. Amikor megtudták, közölték hogy oké ha ezt akarom akkor legyen és innentől kezdve soha semmit nem fogok kapni. És így is lett. Érettségiig az ösztöndíjakból vettem a cuccaimat, utána meg elköltöztem az egyetem miatt és szintén ösztöndíjból meg diákmelóból éltem. Onnantól kezdve végképp nem látták hogy mit veszek és nyilván beleszólni se tudtak.
2018. szept. 21. 21:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem nem szóltak bele. Igaz, nem öltözködtem extrém módon, nem akartam se tetoválást, se piercinget (fültágító akkor még nem volt divat).

De pl. nem kötöttek bele a hajfestésembe, pedig ahogy olvasom, megtehették volna.

2018. szept. 22. 07:45
 16/17 anonim ***** válasza:

Eppen hajat vasalok.. Amúgy naponta es kb 10eve.. hasznalok hovedot, szoval 1es... Te nagyon beszukult latokoru es kb nulla agyu vagy. Nekem nem torik a hajam.

Nekem nem szolt bele anyukam a dolgaimba, mert soha nem volt igenyem ra, hogy ugy oltozzek ahogy az nem valo. Felnottem es normalis ember vagyok. Szoval semennyire.

2018. szept. 26. 12:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Sosem szóltak bele semmibe.

Sőt 7-8-na már piros/vörös csikok voltak a hajamba, + 1 plusz juk a jobb fülembe. elmentem diákmelozni is azt vehettem amit akartam 15 évesen amit akartam, és közte volt a hajvasaló is.

És ?! Normális dolgozó nő lettem

2018. szept. 26. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!