Mit tegyek, hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy itt szeretnèm hagyni az egyetemet?
Figyelt kérdés
2ève bátyám is abbahagyta, mert nem azt mapta, amire számított. Én idén kezdtem az egyetemet Pesten. Nagyon nem az, amit elkèpzeltem és egyre rosszabbul érzem magam, a depresszió tüneteit tapasztalom már magamon. Szüleim nsgyon kiakadnábak nagyon félek elmondani nekik, nem tudom hogyan hozzam fel nekik. Szeretnèk tanulnk, de valami telhesen mást, mint amire most járok, van tervem is, hogy hogyan lenne továb. Ősszel újra elkezdenèk iskoláva járni, addig viszont dolgoznék. Hogyan tudnám ezt beadagolni nekik? Nagyon félek, de nem birom itt és ezt a helyzetet sokáig már.
Köszi a segítséget/válaszokat!
2018. nov. 6. 09:32
11/14 anonim válasza:
Először megy a hiszti, hogy felvették-e az illetőt?
Azután jön a pia, a "szabad élet", a nem tanulás és a bukás.
12/14 anonim válasza:
Milyen szakról van szó, kérdező? És mi az, ami érdekelne?
14/14 anonim válasza:
6: “Egy szakma is olyan értékes, mint egy diploma.” Mondogasd magadnak, és még el is hiszed. Egy egyetemen egy vizsgára többet kell megtanulni, mint az úgynevezett egyes szakmák egészéhez. Főleg a jogra, talán az orvosira igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!