14 éves fiútestvérek káromkodnak egymással, verekednek. Mit tehet ilyenkor egy szülő?
Jó azért függ ez a verekedés mértékétől is. Én lány vagyok, van egy fiú ikertestvérem, és egy picivel fiatalabb öcsém. Mi folyton gyepáltuk egymást, volt hogy egyszerre csak ketten, de volt hogy egymásnak mentünk mind a hárman! :D
Viszont soha nem fajultak el a dolgok, ha láttuk hogy az egyiknek már tényleg fáj akkor azt békén hagytuk. Ettől függetlenül éreztettük egymással hogy senki sincs cukorból persze. De egészséges felnőttek lettünk, és jó kapcsolatban vagyunk, pedig már mindhárman külön lakunk.
Tesók, fiúk, kamaszok....mondhatni normális jelenség.
2 bátyával nőttem fel, tudom milyen ez.
A káromkodásról nagyon le kéne szokniuk, talán aki szebben beszél, neki többmindent engedni, így a másik is majd kap kis löketet.
A verekedésel sajnos még én se tudtam mit kezdeni, pedig az egyik gyerekem leányzó.
15 éves lány, 18 éves fiú...néha tépik egymást, sikítoznak mint az óvodások. Csak felnőnek 1x...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!