Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell megsértődni amiatt,...

Miért kell megsértődni amiatt, hogy fodrászt váltok, miután a többedik alkalom volt, hogy nem olyan lett, mint vártam?

Figyelt kérdés

Anyukám úgy viselkedik napok óta, mintha a harmadik világháborút robbantottam volna ki minimum... Az egyik régi barátnőjéhez járok már évek óta. Elég felkapott és drága szalon, mióta festetem a hajam és havonta-kéthavonta megyek, elég sok elmegy emiatt a hajamra. Ráadásul nem is olyan sokszor a végeredmény, ami megérné azt a pénzt, amit otthagyok rá... Az utóbbi fél évben 3x lett elrontva a hajam. Ráadásul hiába szólok menet közben, csak nyugtatnak, hogy jó lesz a végeredmény, meg majd ha teljesen kész lesz, akkor tetszeni fog. Ráadásul többször van, hogy nem csak velem foglalkozik a fodrászom, hanem bevállal még 1-2 vendéget. Nem is lenne gond, ha haladna velük, de sokszor ott ülök vizes hajjal 20-30 perceseket, pedig már a klimazon régen kikapcsolt. Úgyhogy most váltottam, átmentem egy másik szalonba. Anyukám megtudta, és elkezdett velem veszekedni, hogy mégis hogy hozhattam ilyen kellemetlen helyzetbe.

Most mit csináljak? Visszamenjek hozzájuk ezek után a békesség kedvéért?

2018. okt. 22. 15:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Első alkalom után nem fizettem volna és többé nem megyek ida, ahol elrontják a hajam.

Amúgy múltkor bementem egy beesős fodrászatba, valahogy besúvasttott az egyik fodrász egy melírre, előre szólt, hogy nem lesz tökéletes (még volt a hajszínező a hajamban és úgyis színeztem újra), de egyébként teljesen normális lett a végeredmény. Közben 2 másik vendéget rendezett úgy le, hogy semmire nem kellett várnom és sűrűn nézte a fejem is, hogy nehogy sok legyen a szőkítési idő. Szóval meg lehet oldani több vendéget egyszerre, csak profinak kell lenni hozzá.

2018. okt. 22. 16:58
 12/13 anonim ***** válasza:
91%

Ne az anyukád véleménye számítson. Ha te úgy érzed, hogy jó ötlet volt egy új fodrászhoz járni, akkor járj továbbra is az újhoz.

Én is váltottam, és nálunk a fodrásznak nem tetszett, hogy már nem megyek. Tudni kell, hogy sötét barna hajam van, és szőke mellírt akartam. Elmentem, megcsinálta, de nem szőke lett hanem vörös. Mondtam, neki, hogy én szőkét szerettem volna, ezért megmagyarázta nekem, hogy majd a következő mellírnál már szőke lesz. Ilyen sötét barna hajnál sosem lesz egyből szőke a tincs. Már ez sem tetszett, hogy hülyének nézett, mert mondtam neki, hogy volt már régebben is mellír, akkor elsőre betudott szőkülni, de ok, következő alkalommal szőke lesz. Hát nem lett. Akkor is vörös maradt. Akkor már mondtam neki, hogy szívem szerint ki se fizetném, de köszönöm többet nem megyek. Elmentem egy másikhoz aki egyből tudott szőke mellírt beletenni.

Szóval ha úgy érzed váltanod kell, akkor válts. Ne érdekeljen, hogy anyud morog. Majd megbékél.

2018. okt. 22. 17:26
 13/13 anonim ***** válasza:
92%
Az én fodrászom amíg az én hajamat festi, és várok addig elintéz még vagy 4-5 vendéget (vegyesen férfiak, nők, gyerekek) Profi nagyon, mert csak annyit várok amennyit kell, és tökéletes munkát végezz. Egy jó fodrász mindig nagy kincs.
2018. okt. 22. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!