Miért zavarja ennyire anyumat, hogy szerinte a barátnőm ronda és mit tudok én tenni a béke érdekében?
Tipikus fiús anya reakció... egyszerűen csak nehéz feldolgoznia, hogy a kicsi fia párra lelt. Nem kell komolyan venni, nem akar ő senkit sem bántani.
Beszélgess el vele, mond el neki az érzéseidet és azt, hogy szeretnéd bemutatni a lányt, mert fontos neked, hogy az a két nő, akit szeretsz, jóban legyenek egymással.
Mondd el, hogy félsz kicsit bemutatni, mert láttad, hogy bár még nem is ismeri, elutasító vele szemben...
Beszélgetni kell és jó eséllyel megoldódik majd a dolog.
Fiús anya vagyok(még csak 2 éves lesz).
Akkor mondanám el a véleményemet,(nemtetszésemet),ha
-nem tanul a lány
-és nem is dolgozik
-elherdálja a fiam pénzét(a sajátjához nincs közöm,senki sem születik takarékosnak, de tanulható dolog)
-semmi SAJÁT jövőképe(tehát,hogy a fiam dolgozik éjjel nappal,ö meg vakarja)
-durván,megalázóan,lekezelően beszél a fiammal(mondjuk ha ezt a fiam hagyná,akkor egye meg amit főzött)
-rossz felé viszi a gyerekem(drog ilyesmi,bár remélem lesz a gyerekemnek saját józan esze ilyenben,de a szerelem vak)
A kinézete,fogazata,ruházata,sminkje,szexuális beállítottsága,vallása nem érdekel.
Mi az, hogy anyád "jegyvizsgáló"?
Az valami diploma, vagy tudomány, ami társadalmi rangot ad anyád szemében?
Egy régi kuplét juttattad eszembe ezzel a megjegyzéssel:
"Végre itt a cselédkönyvem,
most má' mehetek.
Nagyságák és úrilányok
Isten veletek.
Többé nem lesz takarítás,
csak virágözön.
Ha a korzón végigmegyek,
mindenki köszön."
Hát anyudat nem puhítani kéne, hanem kerek-perec elmondani neki, hogy nem érdekel a véleménye, te ezt a lányt választottad, szereted, ha nem tetszik neki a szitu, hanyagolja a véleményét.
Egyébként még az sem kizárt, ha bemutatod otthon és tényleg normális a lány, még meg is kedveli. Legyél optimista. Szegény csaj, eleve hátrányokkal indul, az is lehet, jobb lett volna, ha nem mutatsz előre képet róla, hanem személyesen mutatod be. Ezt már nem lehet visszacsinálni. De mint írtam, de anyudat puhítsd, mert ez hülyeség. Akit puhítani kell, az már régen rossz.
25-ös vagyok.
Akkor bocs! Ha a kislány jegyvizsgáló, akkor
sincs semmi gond. A gúnyolódásom nem neki szól,
hanem a sznob édesanyádnak, aki tulajdonképpen
látatlanban is utál minden nőt, aki potenciálisan
hozzád tartozhat. Féltékeny.
Most még friss a kapcsolatod, lehet, hogy nem anyukád
miatt fogtok szétválni. De az is lehet, hogy ő lesz
a feleséged.
Egyelőre ne mutasd be neki, ne is mesélj neki a magánéletedről, csak ami elkerülhetetlen.
Ne avasd be, mert meg fogja mérgezni a legjobb kapcsolatodat is.
Anyukád féltékeny. Azt akarja hogy a pici fia örökre vele maradjon. Itt kell megálljt mondani! Most még mielőtt teljesen a fejedre nő és azt veszed észre hogy 50 évesen is szinglikent ülsz otthon és egy nő se akar veled lenni anyád miatt mert mindenbe beleugat.
Nagyon fontos amit mondok neked! Tök mindegy hogy kit vinnél haza lehetne a világ legszebb nője is, őt akkor is zavarná. Nem bírja elfogadni hogy van valakid.
Szard le, egyébként iszonyú gyerekes és beteg viselkedés ez számomra.
Az meg hogy kinek mi a munkája.. Édes istenem... Én diplomás vagyok a páromnak csak szakmája van. És?? Ha nekem bárki ezt a fejemhez vágta volna elküldtem volna melegebb éghajlatra az tuti.
Ha te szereted ezt a lányt és szeretnél vele lenni akkor hajrá, sok boldogságot :) Anyád meg megbékél majd, vagy nem. De nyugodtan leállíthatod és megmondhatod neki hogy ne legyen gyerekes. És majd te eldontod hogy kivel akarsz lenni.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!