Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért zavarja ennyire anyumat,...

Miért zavarja ennyire anyumat, hogy szerinte a barátnőm ronda és mit tudok én tenni a béke érdekében?

Figyelt kérdés
2 hónapja van egy barátnőm, nagyon szeretem és tetszik nekem, megfelel minden tulajdonsága számomra. Anyu még csak képeken látta, de teljesen kiakadt és így féle hazahozni bemutatni is. Az első amit megjegyzett, hogy szerinte a barátnőmnek csöves ruhái vannak (egyáltalán nem, sportcipőt, farmert és pólót hord általában) és látszik, hogy tiszta kínais meg szép fogai vannak amúgy de az egyik fogának egy kis része kicsit el van színeződve és azóta azon lovagol, hogy hogy tudok együttlenni olyan lánnyal, akinek rothad a fogsora... Minden porcikáját kritizálta tényleg meg azt is, hogy ő jegyvizsgáló és nem azért nevelt engem, hogy ennyire leadjam a szintet... Nagyon-nagyon zavar, szeretem ezt a lányt! Mit tehetnék a béke érdekében? Hozzam így haza őt? 25 éves vagyok, a lány 23
2018. okt. 15. 23:50
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
32%
Valamiért nem tudom elhinni.
2018. okt. 16. 11:13
 22/35 anonim válasza:
100%

Tipikus fiús anya reakció... egyszerűen csak nehéz feldolgoznia, hogy a kicsi fia párra lelt. Nem kell komolyan venni, nem akar ő senkit sem bántani.

Beszélgess el vele, mond el neki az érzéseidet és azt, hogy szeretnéd bemutatni a lányt, mert fontos neked, hogy az a két nő, akit szeretsz, jóban legyenek egymással.

Mondd el, hogy félsz kicsit bemutatni, mert láttad, hogy bár még nem is ismeri, elutasító vele szemben...

Beszélgetni kell és jó eséllyel megoldódik majd a dolog.

2018. okt. 16. 11:40
 23/35 babyboom567 ***** válasza:
85%

Fiús anya vagyok(még csak 2 éves lesz).

Akkor mondanám el a véleményemet,(nemtetszésemet),ha

-nem tanul a lány

-és nem is dolgozik

-elherdálja a fiam pénzét(a sajátjához nincs közöm,senki sem születik takarékosnak, de tanulható dolog)

-semmi SAJÁT jövőképe(tehát,hogy a fiam dolgozik éjjel nappal,ö meg vakarja)

-durván,megalázóan,lekezelően beszél a fiammal(mondjuk ha ezt a fiam hagyná,akkor egye meg amit főzött)

-rossz felé viszi a gyerekem(drog ilyesmi,bár remélem lesz a gyerekemnek saját józan esze ilyenben,de a szerelem vak)

A kinézete,fogazata,ruházata,sminkje,szexuális beállítottsága,vallása nem érdekel.

2018. okt. 16. 12:14
 24/35 A kérdező kommentje:
Huu, de sokan válaszoltatok, mindenkinek köszönöm szépen! A fogát úgy látta, hogy 2 képen is látszik ez a kis hiba. Jegyvizsgálót a barátnőmre írtam, anyum háztartásbeli mióta megszülettünk, csak azért írtam ezt le, mert abba is belekötött. Úgy döndöttem, hogy egyelőre még nem hozom haza, próbálom puhítani anyumat. Köszi mégegyszer nektek!
2018. okt. 16. 12:23
 25/35 anonim ***** válasza:
0%

Mi az, hogy anyád "jegyvizsgáló"?

Az valami diploma, vagy tudomány, ami társadalmi rangot ad anyád szemében?

Egy régi kuplét juttattad eszembe ezzel a megjegyzéssel:

"Végre itt a cselédkönyvem,

most má' mehetek.

Nagyságák és úrilányok

Isten veletek.

Többé nem lesz takarítás,

csak virágözön.

Ha a korzón végigmegyek,

mindenki köszön."

2018. okt. 16. 13:19
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Hát anyudat nem puhítani kéne, hanem kerek-perec elmondani neki, hogy nem érdekel a véleménye, te ezt a lányt választottad, szereted, ha nem tetszik neki a szitu, hanyagolja a véleményét.

Egyébként még az sem kizárt, ha bemutatod otthon és tényleg normális a lány, még meg is kedveli. Legyél optimista. Szegény csaj, eleve hátrányokkal indul, az is lehet, jobb lett volna, ha nem mutatsz előre képet róla, hanem személyesen mutatod be. Ezt már nem lehet visszacsinálni. De mint írtam, de anyudat puhítsd, mert ez hülyeség. Akit puhítani kell, az már régen rossz.

2018. okt. 16. 13:19
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

25-ös vagyok.

Akkor bocs! Ha a kislány jegyvizsgáló, akkor

sincs semmi gond. A gúnyolódásom nem neki szól,

hanem a sznob édesanyádnak, aki tulajdonképpen

látatlanban is utál minden nőt, aki potenciálisan

hozzád tartozhat. Féltékeny.

Most még friss a kapcsolatod, lehet, hogy nem anyukád

miatt fogtok szétválni. De az is lehet, hogy ő lesz

a feleséged.

Egyelőre ne mutasd be neki, ne is mesélj neki a magánéletedről, csak ami elkerülhetetlen.

Ne avasd be, mert meg fogja mérgezni a legjobb kapcsolatodat is.

2018. okt. 16. 13:22
 28/35 anonim ***** válasza:
90%
anyukádnak gondolom régen volt része nemi életben
2018. okt. 16. 13:35
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Anyukád féltékeny. Azt akarja hogy a pici fia örökre vele maradjon. Itt kell megálljt mondani! Most még mielőtt teljesen a fejedre nő és azt veszed észre hogy 50 évesen is szinglikent ülsz otthon és egy nő se akar veled lenni anyád miatt mert mindenbe beleugat.

Nagyon fontos amit mondok neked! Tök mindegy hogy kit vinnél haza lehetne a világ legszebb nője is, őt akkor is zavarná. Nem bírja elfogadni hogy van valakid.

Szard le, egyébként iszonyú gyerekes és beteg viselkedés ez számomra.

Az meg hogy kinek mi a munkája.. Édes istenem... Én diplomás vagyok a páromnak csak szakmája van. És?? Ha nekem bárki ezt a fejemhez vágta volna elküldtem volna melegebb éghajlatra az tuti.

Ha te szereted ezt a lányt és szeretnél vele lenni akkor hajrá, sok boldogságot :) Anyád meg megbékél majd, vagy nem. De nyugodtan leállíthatod és megmondhatod neki hogy ne legyen gyerekes. És majd te eldontod hogy kivel akarsz lenni.

25N

2018. okt. 16. 15:18
 30/35 anonim ***** válasza:
97%
Szóval anyád ÉLETÉBEN NEM DOLGOZOTT és kritizálni merészel egy dolgozó lány? Tudom én hogy a háztartás vezetése nagy meló de nők MILLIÓI 8órás munka mellett csinálják ezt! Oda kell állj anyád elé és elmondani hogy "Anyám! Qrvára nem érdekel a fröcsögésed , NEM NEKED KELL HOGY MEGFELELJEN hanem nekem és NEKEM MEGFELEL!"
2018. okt. 16. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!