Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért zavarja ennyire anyumat,...

Miért zavarja ennyire anyumat, hogy szerinte a barátnőm ronda és mit tudok én tenni a béke érdekében?

Figyelt kérdés
2 hónapja van egy barátnőm, nagyon szeretem és tetszik nekem, megfelel minden tulajdonsága számomra. Anyu még csak képeken látta, de teljesen kiakadt és így féle hazahozni bemutatni is. Az első amit megjegyzett, hogy szerinte a barátnőmnek csöves ruhái vannak (egyáltalán nem, sportcipőt, farmert és pólót hord általában) és látszik, hogy tiszta kínais meg szép fogai vannak amúgy de az egyik fogának egy kis része kicsit el van színeződve és azóta azon lovagol, hogy hogy tudok együttlenni olyan lánnyal, akinek rothad a fogsora... Minden porcikáját kritizálta tényleg meg azt is, hogy ő jegyvizsgáló és nem azért nevelt engem, hogy ennyire leadjam a szintet... Nagyon-nagyon zavar, szeretem ezt a lányt! Mit tehetnék a béke érdekében? Hozzam így haza őt? 25 éves vagyok, a lány 23
2018. okt. 15. 23:50
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
94%
Minek vinnéd haza? Menjetek hozzá ha ott nem téged tartanak rondának.
2018. okt. 16. 06:42
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Fogelszíneződés lehet egy gyökérkezelt fog is,vagy egy letört de ujjáépített fog. Én nem mutatnám be anyámnak amíg ilyen,és meg is mondanám neki, hogy amíg ilyen a hozzáállása addig nem vehet részt a boldogságosban. Jegyvizsgáló- munka az is, inkább mint egy műkörmös.
2018. okt. 16. 07:07
 13/35 anonim ***** válasza:
87%

Én nem vinném haza és megmondanám anyámnak, hogy ha ekkora felszínes paraszt, nem is fogja se őt, se mást megismerni, legyen az akár később másik barátnő, akár unoka.

Lefogadom, hogy túl sokra ő sem vitte az életben, de ha netalán mégis, undorító dolog így ítélkezni.

2018. okt. 16. 07:53
 14/35 babyboom567 ***** válasza:
100%

Az unokatesóm, férfi 42 éves lesz nemsokára.Régebben(abban a korban mint te vagy) volt pár barátnője akiket haza is vitt.De a szüleinek minden lánnyal volt valami baja.Nagy az orra,parasztok a szülei,túlképzett,szegény,gazdag,kövér, sovány,szemüveges.Na az unokatesóm azóta 42 éves otthonülő férfi(bár inkább kisfiú),még a saját házába sem képes beköltözni és ott élni.Midig hagyta,hogy beleszóljanak a döntésébe,életébe.

Remélem nem akarod így végezni.

2018. okt. 16. 08:26
 15/35 anonim ***** válasza:
69%
Sok ilyen fiús anyuka van. Senki sem lesz jó neki. Ne foglalkozz vele, mert ha arra várnál, hogy anyukád elfogadja a párodat, akkor örökre egyedül maradnál.
2018. okt. 16. 09:19
 16/35 anonim ***** válasza:
77%

Állj a sarkadra mert édesanyád minden kapcsolatodat mérgezni fogja. Ha így látatlanban elítél valakit, mit fog csinálni, ha látja, miket csinál? Senki sem lehet tökéletes és hidd el, hogy mindenbe bele fog kötni sajnos :(

Sajnálom a lányt de neked tényleg oda kell lépned már most.

2018. okt. 16. 09:29
 17/35 anonim ***** válasza:
16%

Miért kell rögtön a srác anyukáját így elhordani mindennek? Ti láttátok azt a lányt? Lehet, ha kirakná ide a képét, igénytelennek és rondának titulálnátok, akihez bottal sem érnétek hozzá!

Miért nem mondhatja el egy anya a fiának a véleményét őszintén? Miért kell udvariasságból hazudni? Lehet, hogy tényleg egy csúnya, ápolatlan külsejű kalauzról van szó, azért valljuk be, nem ez az anyák álma a szeretett fiúk mellé...

2018. okt. 16. 09:49
 18/35 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy mi is rondának titulálnánk a lányt, de itt az a probléma, hogy anyukának lóf_sz köze nincs ahhoz, hogy a 25 éves fia kivel áll össze.
2018. okt. 16. 10:23
 19/35 anonim ***** válasza:
88%

Anyuka féltékeny .

Nem szeretné elveszíteni a kicsi fiát.

25 éves vagy . Állj ki barátnődért.

Fiús anya vagyok,de én leköpném magam ha így viseljednék fiammal.

Ha szeret igazán akkor támogat.

Fiam túl van már pár csajon. Volt szép. Húsos.vékony.csúnya . Sosem nyilatkoztam. Csak elfogadtam. Ha neki jó nekem is .

Ő van vele nem én.

2018. okt. 16. 10:53
 20/35 DuplaKV ***** válasza:
81%

Édesanyádnak hazavihetnél egy atomfizikusként dolgozó szépségkirálynői külsővel megáldott lányt, abban is találna hibát.

A legegyszerűbb, ha nem viszed haza bemutatni szegény lányt és nem teszed ki édesanyád "bűbájos" természetének.

2018. okt. 16. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!