Édesanyám nem engedne el dolgozni úgy, hogy a jogosítványt a héten kezdeném. Mit tegyek?
17 éves fiú vagyok, és úgy mennék dolgozni hogy az ne akadályozza a tanulást, csak így lenne meg az autóm pár hónap múlva, simán meg lehetne oldani, de egy jogosítvánnyal autó nélkül nem sokat érek.
Mit tegyek hogy meg tudjam győzni hogy el tudjon engedni?
"v nem kapja meg a szülőtöl amire vágyik.."
17 évesen autót. Igen, itt is ez a helyzet.
Ezek szerint most se tanulsz, ha melózol, még kevesebbet fogsz.
Abba már ne menjünk bele, hogy fizikailag sem fér bele a nap 24 órájába a dolog, esélyed se lesz végigcsinálni a jogsit.
Anyukádnak igaza van.
Nem tudom miért lettem lepontozva, valóban a gimi mellett van a legtöbb ideje az embernek!
Ezt a hármat egyszerre meg valóban nem lehet, dolgozz kevesebbet és később majd lesz autód!
Én is szerettem volna valami gyakorlós elsőautó félét, de a drága biztosítás gondolata elfeledteti velem az autókat (2 percig...) :/ :(
18 éves vagyok, mostmár egyetemista, hiába nem vagyok "őrült", nekem is le kéne tennem azt a min. 150 ezret évente.
És ezt a 150 ezret falusi lakcímmel számoltam!
Ha nagyvárosban laksz, még több lesz!
18F
Budapesti vagyok.
De attól még nem tudok már várni, ez az én hülyeségem de már minden vágyam az hogy benne tudjak ülni végre..
Elmész dolgozni, a főnök kirúgással fenyeget, kalkulátorral kiszámolod a biztosítást (ami neked szerintem nem fog megállni 180k alatt), néhány álmatlan éjszaka és 1-2 TZ után rájössz, hogy nem feltétlen kell neked autó.
Főleg Budapesten. Mire használnád?
18F
Mindenre használnám.. Suliba járnék vele, dolgozni, elmennék vele bárhova..
És hidd el nem mennék egyetemre, utálok így is suliba járni, örülök ha meglesz az érettségim majd..
Ha kirúgna, akkor is lenne épp elég pénzem addig hogy fenntartsam, és keressek másik munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!