Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanyám nem engedne el...

Édesanyám nem engedne el dolgozni úgy, hogy a jogosítványt a héten kezdeném. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok, és úgy mennék dolgozni hogy az ne akadályozza a tanulást, csak így lenne meg az autóm pár hónap múlva, simán meg lehetne oldani, de egy jogosítvánnyal autó nélkül nem sokat érek.

Mit tegyek hogy meg tudjam győzni hogy el tudjon engedni?

2018. szept. 18. 22:56
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:

Azért szeretnék dolgozni mert pár hónap múlva az álmom válna valóra hogy meg tudjam venni az első autóm végre.

Fent tudnám tartani mert folytatnám ugyan úgy.

És igen jövőre 18 leszek nyár elején.

Ezzel is előrébb lennék az önállósodás felé.

Tudom még nem vagyok hivatalosan felnőtt meg velük élek de ha szeretnék dolgozni nem értem neki miért ilyen nagy baj..

2018. szept. 19. 00:21
 12/51 anonim ***** válasza:
64%
Keresel munkát és mész,csinálod,lesz pénzed,lehet ez zavarja h ha lesz pénzed függetlenebbé válsz nem szorulsz rá és nem tud zsarolni mondjuk az én kenyeremmel..
2018. szept. 19. 00:22
 13/51 anonim ***** válasza:
11%
A nőknek mindig baj ha a fiuk felnőne,sajnos ilyenek mind a fius anyák,nem tudnak leválni róluk rátapadnak még a 20 30 éves fiaikra is, ezárt van ennyi válás.. Majd gondolj vissza mikor a barátnőidet üldözi el..
2018. szept. 19. 00:24
 14/51 A kérdező kommentje:

Édesanyámmal lakok és nem édesapámmal..

Bár nála szigorúbbak a dolgok valamivel.

Ha kértem anyuméktól akkor adtak.

Nem elköltözni akarok csak autót szeretnék venni saját magam megkeresett pénzéből..

Nem ugyan az a kettő.

Olyannal állt elő hogy nem mindenki teheti meg hogy a jogsival együtt már autója van, de ezaz hogy én venném az én pénzemből de ebben akadályoz meg..

2018. szept. 19. 00:28
 15/51 anonim ***** válasza:
18%
Na csak kilyukadtunk a problémához,egyedül állu Anyuka szindróma.. Persze h gátol h dolgozz és leválj,mert utána nem tud irányitani mivel nem szorulsz az etaltásra és szépen önnálósodsz, lesz párod külön élet elobb utobb ő mg marad maga.. Az egyedül állo anyák a legfojtgatobbak..
2018. szept. 19. 00:37
 16/51 anonim ***** válasza:
94%
Én se örülnék ha 18 éves kora előtt-nappalin-étettségi előtt ennyit dolgozna a gyerekem. Én korrepetáltam gyerekeket- ez pár óra volt csak-kis zsebpénz volt. Szerintem köss kompromisszumot- mert neked most elsősorban tényleg az iskola a legfontosabb. Szerintem ezt a kis időt kibírod- utána már jobban összeegyeztethető a tanulás és a munka.
2018. szept. 19. 06:34
 17/51 anonim ***** válasza:
91%
Jó, hogy dolgozni akarsz, de gondolom attól tart, hogy a suli és a tanulás háttérbe fog szorulni. Igaza van. Szerezd meg a jogsit, majd utána ráérsz dolgozni.
2018. szept. 19. 06:54
 18/51 anonim ***** válasza:
25%

Ugyan, egyetem mellett még nehezebben összeegyeztethető a tanulás és a munka!

Gimi utolsó két évében van az embernek a legtöbb ideje.

2018. szept. 19. 07:05
 19/51 A kérdező kommentje:

Hát mamámmal lakunk szóval úgy másabb..

De én meg nem tudok tovább várni ezzel.

Lenne időm tanulni ugyan úgy, de ezt az egész jogsi kocsi dolgot már nem akarom tovább húzni.

2018. szept. 19. 07:08
 20/51 anonim ***** válasza:
93%

Itt nem a munkával van alapvetően a gond. Az a baja, hogy suli ÉS jogsi ÉS munka. A három együtt sok, pláne érettségi/szakma előtt. Mert ha infós vagy, akkor nyilván egy erős egyetemre is be akarsz kerülni, fontos, hogy az utolsó éveid jól sikerüljenek.

Egyszerre csinálj egy dolgot suli mellett. Ha előbb pénzt akarsz kocsira, akkor napold el a jogsit. Vagy szerezd meg a jogsit, utána dolgozz - 3-4 hónap alatt meg lehet szerezni, ha minden elsőre sikerül. 3-4 hónap nem a világ vége, nem fog a "fiókban állni" a jogsid azért, mert ennyivel később lesz kocsid.

2018. szept. 19. 08:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!