Mit tegyek? Apám utál.

Figyelt kérdés
Folyamatosan csak a rosszat mondja nekem, pl: erre se vagy képes, ha megkérdem, hogy segíthetek-e neki valamit, azt mondja, hagyjuk már, úgyse tudnék neki segíteni, képtelen vagyok bármire is. Ha meg valamit le kell vennem a polcról, (ami magason van, és nem érem el) akkor nem segít nekem, tovább nyomja azt a hülye laptopot. Volt, hogy elrontotta még a mikulási ajándékozást is, földnek cseszte a ajándékomat, mert aznap le volt merülve a telóm, s nem vettem fel. Mindenért én vagyok a hibás, mindenről én tehetek, úgy beszél velem mint egy darab szarral, anyám folyton rászól, hogy szebben beszéljen velem. Anyámmal persze úgy beszél, mint egy istennővel. De néha kiesik a szerepéből, és akkor vele is buta. Én nem akarok válást, mert akkor mehetünk kisebb lakásba, én pedig szeretek itt lakni... Nagyjából ennyi. Szerintetek mit tegyek?
2018. szept. 17. 12:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jo hirem van: gyereknek a szulotol a "valas" automatikusan megtortenik 18 eves korban, addig kell csak kibekkelned utana elotted a nagyvilag.
2018. szept. 17. 15:21
 12/16 A kérdező kommentje:
Azt hova menjek 18 évesen, a kuka mellé?
2018. szept. 17. 16:06
 13/16 anonim ***** válasza:
73%
Az a gond, hogy attól még nem lesz kamu,mert a feleséghez szerettel szól, a gyerekhez meg nem. A férjem, is szeretettel szól hozzám, de a lányunkkal mostanság nem jönnek ki. Van ilyen.
2018. szept. 17. 16:42
 14/16 anonim ***** válasza:
72%

Az új generáció,legújabb gyermeke vagy.Nagyon gyors önállóságra való törekvés,semmi tapasztalat,mindenben

nekem van igazam,dögöljön meg mindenki aki nem érti miről beszélek.Na pont most kellene leülnöd,és elgondolkoznod,azon,hogy

miért,és miként folytatod az életedet.

2018. szept. 17. 17:54
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem törekvek önállóságra, nem tudom miből szűrted ezt le, vagy hogy mi köze van a kérdésemhez.
2018. szept. 17. 20:17
 16/16 anonim ***** válasza:
12: onallosodj mint sokan masok... masoknak valahogy sikerul (es igen kevesen vannak azok akiknek a szulok teszik a segge ala a lakast stb)
2018. szept. 18. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!