Utal az apam. Mit tegyek?
Mielott elkezdenetek, hogy tulreagalom es majdnem mindenkivel elofordul ilyen erzes, olvassatok el...
Barmit csinalok, barmit teszek, az a szemebe csak rossz es verlazito lehet. Zavarja ha tul sokat vagyok a szobamban es ha tul sokat ulok a nappaliban. Zavarja ha sokat beszelek es az is ha szotlan vagyok. Mostmar eljutottunk oda, hogyha szamara nem tetszo modon nezek (idezem:"satanian es undoritoan!") maris uvolt es olyan szavakkal illet, amitol a szivem szakad meg, mert barmennyire is gyulolom, ihy az evek elteltevel, megis az apam. De mikor azt mondja, "te csak egy k*csog taknyos vagy!" es "Ilyen kis f***szopo gyereket, mint te meg nem lattam b+!" akkor elszall az osszes irant erzett szeretetem. Es ez 5.es korom ota igy megy.
Az ido elteltevel "erosebb" lettem, mar tobb beszolast kibirok siras nelkul. Mindig azt hiszem, hogy mar mar megszoktam, aztan rajovok, hogy ez rohadtul nem igy van. Nem birom mar tovabb, borzaszto erzes, hogy nekem nincs apam, nincs ki elvigyen edzesre, nincs ki szekaljon a fiukkal, nincs ki ugy viselkedjen velem, mint egy apa a lanyaval. Pitianer dolgok ezek, de nekem mindennel tobbet ernenek! :(
Anya azt javasolja, ennyi ev utan, hogy jatszam meg magam. Mosolyogjak, ha ott van es legyek mezes-mazos vele. De egyszeruen keptelen vagyok ra. Megertenem a haragjat, ha visszaszologatos lennek, de nem merem megtenni, sose szolok vissza es nem feleselek ha valami nem tetszik, mert a vegen kepes megverni...
Ti mit tennetek a helyembe? Mert en mar k**vara nem tudom...
16/L
"apa" nem iszik, gyuloli a piat. (Anyanak pedig mar en szoltam, hogy hagyja abba a vedelmemet, mert komolyan kezdtem ot is felteni, azota lelkileg nyujt tamaszt, de nala jobb anyat nem is kivanhatnek es ennek jobban is orulok, mint mindig attol felni, hogy apa mikor uti meg.) Az arany kozep ut nala nem letezik...Nala van az ocsem es vagyok en. En vagyok a rossz vegkifejlett, amilyenne az ocsemnek "sose szabad valnia"
Nem ertem anya miert nem hagyott meg ott egy ilyen remes embert, minden nemu szerelmet felre teve.
Az elkoltozes fogalma a legbiztosabb, ahogy latom :/
#4 nagyon sajnalom, hogy nalad idaig fajult, szerencsere o mar nem ut meg, anyanak hala. Es igazad van, nagyon hianyoznak azok a bizonyoa apas dolgok... :( de az kizart, hogy tartsam vele a kapcsolatot, ezt mar most tudom.
#5 nem is kerdes 18 evesen a koltozes, viszont mindent at kell elotte gondolni :/
Az én apám is pont olyan volt velem, mint amit a 4. válaszoló leírt.
Nem vagy egyedül kérdező, sok embernek ilyen az apja. Ez amiatt van, ha pl az emberek úgy vállalnak gyereket, hogy igazából nem szeretnék (általában a nő akar a férfi nem, csak meg akar felelni a nőnek).
Azt tudom tanácsolni, hogy próbáld meg érzelmileg függetlenìteni magad tőle. Biztos vagyok benne, hogy nagyon klassz csajszi vagy. Az apád csak egy ember a millióból, nem az ő véleménye ami meghatároz téged. Nem egy másik ember véleménye határoz meg téged. Főleg nem egy olyané aki nem képes a saját lányával normálisan beszélni. Saját magadtól vagy tökéletes úgy ahogy vagy. Nem veheti el tőled azt, ami téged értékessé tesz, akárhogy próbálkozik, akárhogy kiabál. Van az a mondás: "nem fog aranyon a rozsda".
Ez egy szánalmas ember, mert nem tud örülni annak amije van, elégedetlen az életével és ezért téged akar meggyengíteni mentálisan, mert te erős vagy és egészséges. Hagyd figyelmen kívül, és a saját életedre koncentrálj, azokra a dolgokra amik feltöltenek, örömet szereznek neked, mert ezek erősítenek meg annyira, hogy immunis legyél bármilyen rosszindulattal szemben. Mással nem kell foglalkoznod.
#7 Szigoruan kereszteny csaladba nott fel a "draga edesapam" es mi is azok vagyunk. Mast nem tudok mar ehhez hozzafuzni :(
#8 Teljesen igazad van es koszonom a valaszodat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!