Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kevertem a szart es apam utal...

Bootképernyő kérdése:

Kevertem a szart es apam utal engem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Apam fent volt 2 tarskereso oldalon elmondtam anyamnak erre apam ugy beszelt velem, ahogy senki massal utal engem es nem tudom, hogy kerjek bocsanatot mert elvileg elloptak az adatait es mas regisztralt fel az adataival. Mit tegyek?

#utal az apam #kevertem elvileg a szart
2015. júl. 24. 08:57
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
65%
Semmit! Nehogy már te kérj bocsánatot! Ellopták az adatait, hogy társkeresők regisztráljanak vele... Ez a hét vicce. Remélem anyád nem dőlt be ennek a szar dumának...
2015. júl. 24. 09:06
 2/48 anonim ***** válasza:
87%
Ne vedd be a dumáját.Más regisztrált az adataival? Hahaha.
2015. júl. 24. 09:06
 3/48 anonim ***** válasza:
61%
Ha ennyire mérgesen reagált apukád, akkor az nem véletlen.. viszont neked nem kellett volna rögtön anyukádhoz menni és beköpni. :( Már mindegy.. Bocsánat kérésen túl nem hiszem, hogy tudnál mit tenni. Ezt inkább nekik kellene lerendezniük. Anyukád hogy reagált? Hogy van most emiatt?
2015. júl. 24. 09:08
 4/48 anonim ***** válasza:
51%

Akkor is ezt gondolnád, ha téged csalna a párod, és mindenki tudná, csak neked nem szólna senki, nehogy "árulkodós kis sz@r" legyen, akit utálnál emiatt?

2015. júl. 24. 09:18
 5/48 anonim ***** válasza:
74%
Semmit ne tegyél. Ez pedig a legrosszabb duma, hogy ellopták az adatait, hogy regisztráljanak vele egy társkeresőre. Ennyire ne legyetek naivak, hogy elhiszitek.
2015. júl. 24. 09:21
 6/48 anonim ***** válasza:
78%
Most eltekintve magától az esettől, mégis mire számítottál? Hogy onnantól minden ugyanaz lesz és megy tovább a boldog családi élet?
2015. júl. 24. 09:27
 7/48 Költőnő? ***** válasza:
74%
Ellopták az adatait, na persze... ócska duma. Nyilván azért mérges mert teljesen ártatlan. És a mikulás és létezik, a gyereket meg a gólya hozza.
2015. júl. 24. 09:31
 8/48 anonim ***** válasza:
38%
Kérdező. Bocsi hogy ezt mondom, de apád egy rohadt féreg... Nem véletlenül van kiakadva ennyire... gondolom van miért félnie. Helyesen tetted hogy elmondtad anyukádnak. Túl rövid az élet , hogy egy ilyen féreg mellet legyen aki 2 kikúrt társkeresőn is fent van... Te meg ne érezz bűntudatot, nem a te hibád. Az a pár ember aki téged szid nem véletlen :D Ők is ilyen férgek. Csalják a párjukat. Nem kell foglalkozni velük.
2015. júl. 24. 09:44
 9/48 anonim ***** válasza:
70%

szerintem jól tetted, hogy elmondtad anyukádnak.apukádat meg szard le. nem elég, hogy hazudik , de még téged utál..vicc, inkább szégyelje magát ezért, nemhogy még rajtad verje le a balhét.

más adataival max fiatal lányokat szoktak regisztráltatni.kicsit abszurdnak tűnik, hogy minek akarna valaki egy 40-es férfi képeivel fent lenni?

ne te kérj bocsánatot szerintem!!!!!!!!

2015. júl. 24. 10:06
 10/48 A kérdező kommentje:
Csak az a szar, hogy vagy 17 eve voltak egyutt es most nem tudom mivan anyamal nem nagyon bantotta meg lehet megbeszeltek vagy nem tudom nem is erdekel amugymeg inkabb elvezem az eletet es nem foglalkozok vele.
2015. júl. 24. 10:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!