Sürgős! Szerintetek befogadnak engem egy intézetbe/gyermekotthonba ezekkel az indokokkal?
Belinkelem egy előző kérdésemet, hogy megértsétek miért szeretnék elmenni itthonról: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Erre az előző kérdésemre már kaptam sok hasznos választ, aminek rettenetesen hálás vagyok, és most nem is azt szeretném, hogy arra válaszoljatok, hanem a mostanira:
Hol van Budapesten gyermek intézet, és szerintetek ha ezt elmondom nekik befobefoganának? Örülnék ha eltudnék menni itthonról már most, ennél csak jobb lehet ott. Előre is köszi.
Sajnos ez nem így működik, hogy te bejelentkezel és felvesznek...
Viszont minden településen létezik gyermekvédelmi jelzőrendszer. Fel kellene venned a kapcsolatot az iskolai gyermekvédelmissel, vagy a helyi családsegítővel, és ők elmondják, mik a lehetőségeid, segítenek, amiben tudnak.
Nem hinném, hogy ez így működni fog.
A szüleid gondoskodnak rólad, van hol laknod, nem éhezel, nem vernek...
Hogy vallásosak, egy dolog. Sok vallásos ember van. Tök mindegy, hogy melyik egyházhoz, felekezethez tartoznak.
Ennyi miatt nem fognak elvenni a szüleidtől.
Úgy van, ahogy fentiek mondják, sajnos nem így működik a dolog :(
Ennek ellenére én úgy gondolom, hogy egy próbát megér. Vedd fel a kapcsolatot gyermekvédelmissel, mondd el az egész sztorit, és hogy te hogy érzed magad, szeretnél ezen változtatni. Lehet, hogy nem fognak felvenni gyerekotthonba, de biztos vagyok benne, hogy fognak neked tanácsot adni, illetve elmondják a lehetőségeket. Szóval szerintem azért próbáld meg.:) Én szurkolok neked!
nem, kevés a hely,
az éhezőket nem emlik ki a családból mert a stadion épitésre megy a pénz az ember le van sz'rva
Kérdező, szerintem egy próbát megér... max nem jön össze.
Magánvéleményem szerint meg kevés undorítóbb ember van annál, mint aki egy vallást kényszerít-erőszakol a másik emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!