Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én bemehetnék 14 évesen...

Én bemehetnék 14 évesen Gyermekotthonba?

Figyelt kérdés

Azt szeretném megkérdezni,én magamnak hogy intézhetném el...Nem hawajozni mennék be,hanem mert anyámat kikészítem...

Olyan mindtha két negatív töltésű mágnes taszítja egymást.

Mik a feltételei?

(barmok kíméljetek)

2011. okt. 4. 10:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Olvass utána googlén -.-

De igen,persze bemehetsz 18éves korodig:)

2011. okt. 4. 10:41
 2/9 anonim ***** válasza:

A szuleidnek kell a beleegyezese, ha ez igy mukodne, akkor minden tini mar ott elne!

Mivel tudod azt, hogy te keszited ki a mamadat, akkor talan tudsz valtoztatni, es elfogadod azt, hogy a mamad, aki nem fog megvaltozni. Te most sokat valtoztal, tehat mododban all, hogy varsz meg, es nem ragaszkodsz tulsagosan a sajat akaratodhoz, mivel meg gyermek vagy, aki a szulejetol fugg! Probalj elbeszelgetni a mamaddal, de ne sertoen, hiszen biztosan van megoldas, mivel az nem a legjobb otlet, hogy elmenekulsz otthonrol.

2011. okt. 4. 10:43
 3/9 A kérdező kommentje:

De már ezerszer megbeszéltük,semmit nem ér...

Elköltöztem 3 hétre anyum barátnőjéhez,és ő is azt mondta hogy én jó gyerek vagyok,most nem magamat akarom dícsérni...Mondta hogy szerinte anyám depressziós...

2011. okt. 4. 12:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Mivel ő is depis rajta is meglátta,mondta is neki,de ő azt mondta nem szed semi gyógyszert...
2011. okt. 4. 12:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell a szülők beleegyezése. Be kell menned a gyermekjóléti szolgálathoz vagy a gyámhivatalba, és ott elmondanod. De én inkább ajánlanám a gyermekjólétit, ott megpróbálkoznak családgondozással, hátha a szüleid észbe kapnak.
2011. okt. 4. 12:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát azért ez nem úgy megy, azért mert anyuci és a hisztis kamasz nem jön ki, még nem fognak otthonba vinni (kevés a férőhely, sokkal rászorultabbaknak kell, amúgy sem túl jó és barátságos ott élni a sok szerencsétlen, depis fiatal között, akiknek semmi jövőképe és kilátása).

Tegyeszhez mehetsz, de a maximum amit tenni fognak (valószínűleg még annyit sem), hogy családgondozás címén fél évig rátok néznek néha.

Ha ennyire elvilelhetetlen a helyzet, próbálj más rokonhoz költözni, vagy kollégiumba menni.

2011. okt. 4. 15:01
 7/9 anonim ***** válasza:
mik azok a nehézségek ami maitt anyuval veszekszel?
2011. okt. 4. 15:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Onkontroll! A mamad baratnoje megdicsert, de azt is tudod, hogy egy idegen helyen mindenki igyekszik alkalmazkodni, es a szebbik felet mutatni, tehat mar turelmesebb es alkalmazkodobb is lesz, es igyekszik mosolyogni!

TEhat azt kell megfigyelned, hogy a mamad ha szol, akkor te hogyan reagalsz arra?

Ha valoban tisztaban vagy azzal, hogy a mamad beteg, akkor megprobalhatsz neki segiteni! TAktikazz! Legyel vele nagyon kedves es figyelmes, ennek orulni fog. Ezutan, de ne kapkodj, vard meg a megfelelo idot, hogy kozolni tudd vele. TEhat meselsz neki arrol, hogy nagyon szereted, es mennyire aggodsz erte, es ezert kered arra, hogy menjen el egy szakemberhez. A lenyeg, hogy ugy kozold, hogy erezze azt, hogy oszintek a szavaid! En ugy erzem, hogyha te elkerulnel egy intezetbe, akkor jobban kiborulna az anyukad. Ezt probald meg!

2011. okt. 4. 19:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,főleg az utolsónak,sokat tanultam belőle:)
2011. okt. 10. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!