Én bemehetnék 14 évesen Gyermekotthonba?
Azt szeretném megkérdezni,én magamnak hogy intézhetném el...Nem hawajozni mennék be,hanem mert anyámat kikészítem...
Olyan mindtha két negatív töltésű mágnes taszítja egymást.
Mik a feltételei?
(barmok kíméljetek)
Olvass utána googlén -.-
De igen,persze bemehetsz 18éves korodig:)
A szuleidnek kell a beleegyezese, ha ez igy mukodne, akkor minden tini mar ott elne!
Mivel tudod azt, hogy te keszited ki a mamadat, akkor talan tudsz valtoztatni, es elfogadod azt, hogy a mamad, aki nem fog megvaltozni. Te most sokat valtoztal, tehat mododban all, hogy varsz meg, es nem ragaszkodsz tulsagosan a sajat akaratodhoz, mivel meg gyermek vagy, aki a szulejetol fugg! Probalj elbeszelgetni a mamaddal, de ne sertoen, hiszen biztosan van megoldas, mivel az nem a legjobb otlet, hogy elmenekulsz otthonrol.
De már ezerszer megbeszéltük,semmit nem ér...
Elköltöztem 3 hétre anyum barátnőjéhez,és ő is azt mondta hogy én jó gyerek vagyok,most nem magamat akarom dícsérni...Mondta hogy szerinte anyám depressziós...
Hát azért ez nem úgy megy, azért mert anyuci és a hisztis kamasz nem jön ki, még nem fognak otthonba vinni (kevés a férőhely, sokkal rászorultabbaknak kell, amúgy sem túl jó és barátságos ott élni a sok szerencsétlen, depis fiatal között, akiknek semmi jövőképe és kilátása).
Tegyeszhez mehetsz, de a maximum amit tenni fognak (valószínűleg még annyit sem), hogy családgondozás címén fél évig rátok néznek néha.
Ha ennyire elvilelhetetlen a helyzet, próbálj más rokonhoz költözni, vagy kollégiumba menni.
Onkontroll! A mamad baratnoje megdicsert, de azt is tudod, hogy egy idegen helyen mindenki igyekszik alkalmazkodni, es a szebbik felet mutatni, tehat mar turelmesebb es alkalmazkodobb is lesz, es igyekszik mosolyogni!
TEhat azt kell megfigyelned, hogy a mamad ha szol, akkor te hogyan reagalsz arra?
Ha valoban tisztaban vagy azzal, hogy a mamad beteg, akkor megprobalhatsz neki segiteni! TAktikazz! Legyel vele nagyon kedves es figyelmes, ennek orulni fog. Ezutan, de ne kapkodj, vard meg a megfelelo idot, hogy kozolni tudd vele. TEhat meselsz neki arrol, hogy nagyon szereted, es mennyire aggodsz erte, es ezert kered arra, hogy menjen el egy szakemberhez. A lenyeg, hogy ugy kozold, hogy erezze azt, hogy oszintek a szavaid! En ugy erzem, hogyha te elkerulnel egy intezetbe, akkor jobban kiborulna az anyukad. Ezt probald meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!