Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normali az, hogy a lanyunk a...

Vattacukor1234 kérdése:

Normali az, hogy a lanyunk a keresztnevunkon szolit engem es a parom?

Figyelt kérdés
Egy ideje kb. 12-13 eves kora (most 16) otta folyton a kereszt nevunkon szolit minket. Eleinte vicces volt de a ritkabol atvaltott rendszeresre es most mar amikor megszolit, hogy mama lattom, hogy csak azert mondja, hogy ne hogy megint kitorjon a balhe, hogy hogyan szolit minket! Oszinten velunk van a baj? Ez valami pszihologiai dolog?

2015. júl. 3. 23:17
 1/9 anonim ***** válasza:
56%

Az én fiam 24 éves és amióta beszélni tud a a nevemen szólít. Már mindenki megszokta. Engem sem zavar.Nincs ebben semmi rossz.

44/N

2015. júl. 3. 23:23
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Kissé szokatlan de hülyeség ezen problémázni.
2015. júl. 3. 23:26
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Ez legyen a legnagyobb "hibája" a gyerekednek:D mondjuk el tudom képzelni, hogy engem is zavarna.
2015. júl. 3. 23:42
 4/9 anonim ***** válasza:
38%

Nem normális ha a titkos szektás neveteken hívogat mindenki előtt.

Utónevetek nem ismeri?

2015. júl. 3. 23:50
 5/9 anonim ***** válasza:
38%
a mamánál mindenképp jobb
2015. júl. 3. 23:58
 6/9 anonim válasza:
70%
Ha szólsz neki Te mit mondasz? "Lányom" vagy a keresztnevén szólítod? :P Na látod :D
2015. júl. 4. 00:08
 7/9 anonim ***** válasza:
71%
Én sem hívtam kiskoromban anyámnak anyámat és apámnak apámat, még arra is emlékszem, hogy miért nem. Valamiért úgy gondoltam, hogy ez ciki, mások ezért lenéznek... Lehet, hogy a lányod is ezért hív a neveteken.
2015. júl. 4. 00:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Vicces, de megtörtént: kiabáltam anyukám után, mire rajta kivül még kb. egy tucat nő is megfordult. Ha viszont a nevén szólítom, akkor talán kevesebb lenne az előbbi arány.
2015. júl. 4. 18:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Angikám! Én így hívom anyumat lassan 25 éve. Amióta beszélni tudok. Angéla a neve, és olyan jó kimondani..Van amikor azt mondom neki, főleg ha akarok valamit vagy hízelgek, hogy Angi babám! Apum is így hívja..

Senki nincs kiakadva miatta, és velem sincs gond. Én ezt szoktam meg. A barátnőm meg magázza a szüleit. Ki mit szokott meg.

2015. júl. 4. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!