Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kevertem a szart es apam utal...

Bootképernyő kérdése:

Kevertem a szart es apam utal engem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Apam fent volt 2 tarskereso oldalon elmondtam anyamnak erre apam ugy beszelt velem, ahogy senki massal utal engem es nem tudom, hogy kerjek bocsanatot mert elvileg elloptak az adatait es mas regisztralt fel az adataival. Mit tegyek?

#utal az apam #kevertem elvileg a szart
2015. júl. 24. 08:57
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
77%
"elárultad apádat" Most tényleg? Egy gyerekről beszélünk... Apa árulta el a CSALÁDOT. Nem fordítva... De gondolom párod mellet te is fent vagy ilyen oldalakon, VAGY ezt a mentalitást követed. Kidobni egy gyereket azért mert az apa egy balf4sz és fél szakítani a párjával azért hogy szabad legyen? Térj már észhez. Ám kezdem gyanítani hogy troll vagy, mert ennyire buta ember nem létezik...
2015. júl. 24. 10:32
 22/48 A kérdező kommentje:
Ja hat vegul is igaz inkabb a faterom (aki megcsalta) mint a fia aki csak jot akart neki. Szegyenek vagytok :) Aki kidobott volna engem annak csak annyit mondok, hogy assa elmagat jo mejre :)
2015. júl. 24. 10:33
 23/48 anonim ***** válasza:
17%
Előző, egy árulóról beszélünk... ha a párommal gondunk van egymással, akkor azt majd mi lerendezzük, de senki harmadik ne merjen beleszólni, nincs lap leosztva neki ebben. (kétlem, hogy Kérdező mondjuk 6 év alatti lenne, amikor tényleg nincs tisztában a tette súlyával)
2015. júl. 24. 10:36
 24/48 anonim ***** válasza:
25%
Megtudtad amit szerettél volna ezzel a kamuval kérdező? Minden napra jut egy olyan ahol ugyanez a sztori. Nem lennél ilyen flegma ha ez valódi kérdés, mert a legkisebb problémád az lenne hogy kidobnak 18 évesen.
2015. júl. 24. 10:40
 25/48 anonim ***** válasza:
10%
Igazad van, egy áruló :) Jobb is ha elszeparálod magad egy árulótól :) Gondolom ő sem akar egy gerinctelen féreggel élni :) Egyik sem jobb mint a másik :) Ja de, féreg az féreg marad, míg a te szemedben áruló , más szemében egy "megmentő" aki segít megszabadítani egy csaló féregtől . Na sok sikert neked kicsi troll.
2015. júl. 24. 10:41
 26/48 A kérdező kommentje:
Ja ez egy fake kerdes es egy fereg vagyok megyek el asom magam :) Ja nem :)
2015. júl. 24. 10:42
 27/48 anonim ***** válasza:
15%
Igen Kérdező, tudod, ha a zasszony "megcsalna", nos attól lenne kb 3 rossz napom... aztán megbeszélnénk a dolgot. Attól, hogy a gyerekem áruló lett, attól meg egy rossz életem, mert eszerint valamit nagyon elszúrtam a nevelésében... a két dolog nagyon nem egy súlycsoport.
2015. júl. 24. 10:42
 28/48 anonim ***** válasza:
67%
egyes válaszolóknak üzenem, hogy nehogy már a kérdező legyen a hibás, mert az apukája csalja az anyukáját.
2015. júl. 24. 10:43
 29/48 anonim ***** válasza:
21%
Kérdező (#25) "NEM ARULO VAGYOK HANEM EGY GYEREK AKI SZERETETT VOLNA FELNONI APAVAL ES ANYAVAL!" - felesleges ordítani, de jobb ha tudod, hogy nagy eséllyel pont te hiúsítottad meg ezt...
2015. júl. 24. 10:44
 30/48 A kérdező kommentje:
Ja ertem tehat ha megcsalna teged valaki akkor semmi baj dragam van ilyen XD szepek vagytok.
2015. júl. 24. 10:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!