Bootképernyő kérdése:
Kevertem a szart es apam utal engem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Apam fent volt 2 tarskereso oldalon elmondtam anyamnak erre apam ugy beszelt velem, ahogy senki massal utal engem es nem tudom, hogy kerjek bocsanatot mert elvileg elloptak az adatait es mas regisztralt fel az adataival. Mit tegyek?#utal az apam #kevertem elvileg a szart
2015. júl. 24. 08:57
41/48 anonim válasza:
Most mindenki nézzen magába, nem örülne, ha megtudná a gyerekétől, hogy a párja megcsalja? Nem kell elítélni egy gyereket, mert boldogságban akarja tudni a szüleit. Álszent gyik-esek.
42/48 anonim válasza:
#42: az anyja lehet hogy orul neki (bar ugy nez ki o se) az apja nyilvan nem. Egyik ugyanolyan szulo mint a masik.
En semmikepp se valasztanek kettejuk kozott, kimaradnek belole, mert egyforman szeretem mindkettot.
43/48 anonim válasza:
Kedves #42
1, Nem, nem örülnék.
2, El sem tudom képzelni, hogy az árulkodás hogy vezethet a boldogsághoz.
44/48 anonim válasza:
Ha akkor tudtad jártatni a szád, akkor a bocsánat kérésnek is mennie kéne... :)
45/48 A kérdező kommentje:
Ha meghalgatna :)
2015. júl. 24. 15:11
47/48 anonim válasza:
...ja... és majd szépen viseli a következményeit is... amiben hajszálnyit sem fog számítani, hogy az itteni válaszadók hány százaléka ad neki igazat, és hány százaléka nem...
48/48 anonim válasza:
Most mar semmit, apad es anyad kozott valasztottal es anyadat valasztottad. Pedig ki is maradhattal volna az egeszbol.
Itt az a gond, hogy mielott mesz "felnyomni" talan eloszor vele beszelhettel volna es meghallgathattad volna az o verziojat. Aztan meg mindig eldontheted hogy kinek es mit pletykalsz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!