Mit tegyek? Apám utál.

Figyelt kérdés
Folyamatosan csak a rosszat mondja nekem, pl: erre se vagy képes, ha megkérdem, hogy segíthetek-e neki valamit, azt mondja, hagyjuk már, úgyse tudnék neki segíteni, képtelen vagyok bármire is. Ha meg valamit le kell vennem a polcról, (ami magason van, és nem érem el) akkor nem segít nekem, tovább nyomja azt a hülye laptopot. Volt, hogy elrontotta még a mikulási ajándékozást is, földnek cseszte a ajándékomat, mert aznap le volt merülve a telóm, s nem vettem fel. Mindenért én vagyok a hibás, mindenről én tehetek, úgy beszél velem mint egy darab szarral, anyám folyton rászól, hogy szebben beszéljen velem. Anyámmal persze úgy beszél, mint egy istennővel. De néha kiesik a szerepéből, és akkor vele is buta. Én nem akarok válást, mert akkor mehetünk kisebb lakásba, én pedig szeretek itt lakni... Nagyjából ennyi. Szerintetek mit tegyek?
2018. szept. 17. 12:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
13%
Kamu:D
2018. szept. 17. 13:18
 2/16 A kérdező kommentje:
Mi ebben a kamu? Most őszintén.
2018. szept. 17. 13:35
 3/16 anonim ***** válasza:
32%

“Én nem akarok válást, mert akkor mehetünk kisebb lakásba, én pedig szeretek itt lakni...”

Ez a kamu. Te nem is tudsz elválni apádtól, anyáddal meg jól megvannak. Na meg a végén az a bűbájosan ártatlanul elejtett utalás, amire ugrani kellene, hogy neked a lakás a legfontosabb... ne már. Tudsz te ennél jobbat is.

2018. szept. 17. 13:52
 4/16 A kérdező kommentje:
Akkor ne hidd el, leszarom. Nem is azért írtam ki, hogy egy üldözési mániás lélek itt nyafogjon nekem, hogy nem jó a story. Legyél író, ha tudsz jobbat, legyen a hobbid az írás, engem nem érdekel. De ne itt éld ki magadat, mások gondján meg röhögsz. Magyarország szégyene.
2018. szept. 17. 13:55
 5/16 anonim ***** válasza:
27%
Először is, az ott két különböző válaszoló. Másodszor én sem hiszek neked. Akkor mindenki Magyarország szégyene? 👏
2018. szept. 17. 13:58
 6/16 A kérdező kommentje:
Akkor gyere, megmutatom a helyzetünket. Kevésbé vicces az már.
2018. szept. 17. 14:01
 7/16 anonim ***** válasza:
53%
Ebben a leírásban semmi problémát nem látok, csak egy hisztiző kamaszt, akinek a szülei szeretik egymást. Üdv. Egy következő Magyarország szégyene.
2018. szept. 17. 14:41
 8/16 anonim ***** válasza:
36%
Mondjuk nem vágom egyes válaszoló miből szűri le hogy ez kamu. Nem mondom hogy nem az mert nem tudhatom, de itt egyeseknek divat lett mindenre annyit irni hogy kamu
2018. szept. 17. 14:54
 9/16 anonim válasza:
Megváltoztatni nem nem lehet senkit.Apádat sem.tudom könnyű mondani,de valahogy oldd meg ,költözz el!Más megoldás nincs!
2018. szept. 17. 14:59
 10/16 anonim ***** válasza:
67%

2 *Anyámmal persze úgy beszél, mint egy istennővel.

Ha veled úgy beszélne mint ahogy írod, akkor anyáddal még szarabbul.

Ez a banánka héjad. :)

2018. szept. 17. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!