Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kis a felelős a rossz anya-lán...

Kis a felelős a rossz anya-lánya kapcsolatért?

Figyelt kérdés

Az anya vagy a lány?

A mi kapcsolatunk igazából soha nem volt valami felhős. Dobálózik azzal, hogy ő felnevelt engem stb. De nem csak ennyiből áll az anyaság úgy gondolom.

Igen, felnevelt.. de ennyi!

Gyerek koromban soha nem dicsért, csak leszólt ha olyat csináltam. Tipikus csak a rosszat látja meg a másikban.

Nagyon szigorú volt, amit én mindig megszegtem. Nagyon vissza akart fogni.

Ha olyat csináltam sokszor nem engedett sehova barátokkal játszani. Mikor kicsit nagyobb lettem és lett internetünk , sokszor kihúzta a net kábelt mikor rosszat csináltam. Soha nem értett meg. Soha nem akarta megismerni a lelkemet, pedig nekem van. Egy igen nagy lelkem...

És most, 20 évesen ott tartok, hogy önbizalomhiányom van, enyhe szociális fóbiám, személyiségzavarom, törz önkép....

Kérlek írjátok le a véleményeteket. Köszönöm.

2018. szept. 12. 16:07
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
A 29-es válaszolónak van igaza! Én hamar leléptem, és milyen jól tettem.
2018. szept. 13. 15:56
 32/34 anonim ***** válasza:

jajj nekem mert Phd-ra készülök, jajj nekem, mert nem élek rossz párkapcsolatban.

A közepkoru anyák 70 % rémesen irigy a lányára,ha többre viszi v boldog párkapcsolata van,ez a büdös igazság..

2018. szept. 13. 20:58
 33/34 anonim ***** válasza:

Én nem értem, hogy lehet az, hogy most majdnem mindenki a kérdező pártján áll? Nem is írt semmi durvát az anyjáról, talán max. a vattás-papírzsepis menzeszeset...

Miért lett volna jajj anyukának, ha látták volna a gyermekvédelmisek? :D Azért, mert ha valami rosszat csinált a kérdező, akkor büntetésként nem mehetett el a barátaival vagy nem netezhetett? Hagyjatok már. Igazán szörnyű, tényleg mindjárt elsírom magam én is, mint az egyik válaszoló.

"Nemdicsért, csak leszólt" - hát, az emberben általában a negatív dolgok jobban megmaradnak, mint a pozitívak. Ha épp mérges vagyok anyukámra, akkor én is fel tudok hozni egy csomó sérelmet úgy, hogy még magam elöl is eltakarom arra az időre a rengeteg pozitívat, és tényleg elhiszem, hogy mekkora szar anyám van. Pedig nem.

2018. szept. 13. 21:39
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem értitek, hogy minden ember más, mindenkinek más a tűrőképessége. Valaki egy válrándítással elintézi, amit a kérdező írt...valaki meg egy életen át pszichológushoz jár a gyerekkori sérelmei miatt. Sokan nem értik, nem kell hulyere verni valakit ahhoz hogy nyomorultul érezze magát. Ha ő azt írta, hogy neki ez fáj, akkor azt én elfogadom, hisz nem véletlen írta ki a kérdést.
2018. szept. 14. 08:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!