Kis a felelős a rossz anya-lánya kapcsolatért?
Az anya vagy a lány?
A mi kapcsolatunk igazából soha nem volt valami felhős. Dobálózik azzal, hogy ő felnevelt engem stb. De nem csak ennyiből áll az anyaság úgy gondolom.
Igen, felnevelt.. de ennyi!
Gyerek koromban soha nem dicsért, csak leszólt ha olyat csináltam. Tipikus csak a rosszat látja meg a másikban.
Nagyon szigorú volt, amit én mindig megszegtem. Nagyon vissza akart fogni.
Ha olyat csináltam sokszor nem engedett sehova barátokkal játszani. Mikor kicsit nagyobb lettem és lett internetünk , sokszor kihúzta a net kábelt mikor rosszat csináltam. Soha nem értett meg. Soha nem akarta megismerni a lelkemet, pedig nekem van. Egy igen nagy lelkem...
És most, 20 évesen ott tartok, hogy önbizalomhiányom van, enyhe szociális fóbiám, személyiségzavarom, törz önkép....
Kérlek írjátok le a véleményeteket. Köszönöm.
Apádról eddig egy szót sem szóltál. Ő hol van a történetben?
Nem ismerem anyukádat, mint ahogy téged se! De ha esetleg egymagában két szülőt pótolt, neki kellett mindenre gondolnia, helytállnia, akkor elképzelhető, hogy életunt és megkeseredett lett.
Nem lenne baj, ha te nyitnál felé, leülnétek és beszélgetnétek végre!
Gratulálok a lepontozáshoz.
Egyébként,ha durvább lesz a helyzet ennél pl,bar úgyse fényes, ahogy van,a csaladsegitot nagyon tudom ajánlani.
Igen, még mindig itt lakok velük.
Utolsó előtt válaszoló:Apa is ugyanolyan hanyag, mint szülő, ahogyan anya. És együtt élnek. Amióta az eszemet tudom egy ölelés, egy csók vagy puszit sem láttam kettőjük közt. Együtt vannak, de úgy gondolom nem szeretik egymást.
Írtátok visszább, hogy üljek le anyával. Csakhogy itt az a baj, hogy anyával nem lehet beszélni, mindig neki van igaza, és az intelligenciája sem a legmagasabb. Ha olyat mondok, amit nem ért, csak kinevet.
Nekem meg sajnos van sok rossz tulajdonságom, többek között, elég büszke vagyok, és ezzel nem akarom megalázni magam.
Igen, én se vagyok szent. De mindez még gyerek korban romlott el. És mint tudjuk minden gyerek tiszta lappal érkezik ide...
Egyértelműen te.
Anyukád dolgozott rád, adott a szádba ételt, vett ruhát, iskoláztatott, mosott, főzött, takarított utánad, ha rossz voltál, akkor értelemszerűen megbüntetett.
És ennek ellenére úgy beszélsz róla - még ha névtelenül is - mintha legalább alkoholista lett volna, retkesen járatott volna suliba, és kutyasz**t etetett volna veled.
És nem tudhatod, mennyit szenvedett érted.
Még, hogy neked van nagy lelked... ugyan már! Hagyd ezt a dumát, mert őszintén szánalmas. :D Tanulj egy kis tiszteletet anyukád felé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!