Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A nővérem megengedte a 11...

A nővérem megengedte a 11 éves lányának, hogy szőkére fesse a haját. Nem túlzás ez?

Figyelt kérdés
Pár hete történt, eredetileg barna haja volt az unokahúgomnak. Szerintetek ez belefér?
2018. aug. 28. 11:56
1 2 3 4 5
 41/50 NTBS ***** válasza:
26%
De az. Sajnos azonban a nagy jogok világában minden belefér. Sok szülő barátkozik a gyerekével, ahelyett, hogy nevelje. Ez a baj.
2022. dec. 6. 06:33
 42/50 anonim ***** válasza:
61%
Feltünő, csini, vonzó????? Egy 11 évesről beszélünk, már bocs. Nem mai kérdés ugyan, de megnézném hol tart most a kishölgy. Egy biztos kárt már nem tesznek benne.
2022. dec. 6. 07:14
 43/50 anonim ***** válasza:
48%

Úristen, rá fog szállni a kislányra a hajrendőrség!

Könyörgöm már, ez csak hajfestés. Egy 11 éves kislánynál sem baj, ha tetszeni akar magának.

2022. dec. 6. 08:25
 44/50 anonim ***** válasza:
64%

Mi annyi idősen szövegkiemelővel festettük lilálra és zöldre, ahol értük.

Anyám régebb óta festi a haját, mint hogy én megszülettem volna. (Korán kezdett őszülni)

Nekem meg ha minden jól megy jövőre már lila-barna ombrés lesz. (Most vörös-barna)

Csak egy szín.

2022. dec. 6. 14:56
 45/50 anonim ***** válasza:
73%

A festéselleneseknek: Anyám vagy 30 éve festi, de szebb a haja, mint nekem, ami még rendes hajfestéket nem látott. Szobatársam kiszőkítette volt, s pi*ogott rajta, hogy töredezett a haja. Nekem alapból olyan...

A szőkeelleneseknek: S amelyik kislánynak alapból szőke, mit csináljon? Vagy az a szemetekben már gyarilag lotyónak van bélyegezve? Vagy nekem pl pont az említett korban természetes ombre hajam volt, mert ahogy idősödtem a sötétszőkéből átment a hajam barnába.

2022. dec. 6. 15:10
 46/50 anonim ***** válasza:
Ismerek egy gyereket 11/12 éves anyja 40000 vett neki mukormot a Mikulástól 8000ft és mukormot kapott. Melirozza a haját de majdnem megbukott:/
2022. dec. 6. 15:36
 47/50 anonim ***** válasza:
100%

46

Nekem meg volt egy osztálytársam, aki dícséretes tanuló volt az iskolában, miközben párhavonta váltogatta a pasijait, akikkel nem csak a csókig jutottak... Megmondanád mégis mi az összefüggés az írományodban?

2022. dec. 6. 16:31
 48/50 Skorpió87 ***** válasza:
34%
Persze, hogy az! Még fiatal, épp hogy kamaszodik. Én sem engedném, csak max. olyasmit, ami kevésbé árt a hajnak. Egyébként is egy gyerek, gyerek. Nem felnőtt, csak kiakarják harcolni maguknak. Ezzel van a baj.
2022. dec. 6. 20:52
 49/50 anonim ***** válasza:
55%
Nekem egyszer lett festve otthon 16 évesen. Egy két árnyalattal világosabbra akartam, de nem az lett amit vártam. :D Meg is bántam, de szerencsére nekem nem volt olyan nagy a különbség úgyhogy sokáig tartott mire sikerült lenöveszteni. Azóta sem mertem befesteni pedig már 26 vagyok.Egy kislányom van aki még csak egy éves múlt, valószínűleg nem fogom neki engedni annyi idősen. Inkább ha gimibe megy és akkor is rendes fodrásszal. Korainak tartom én is, de mivel nem az én gyerekem nem érdekelne. Ő tudja neki mi fér bele és mit enged.
2022. dec. 6. 23:29
 50/50 anonim ***** válasza:
34%
Persze mert a gyerekkel haverkodni olyan menő. Inkább engedjünk minden hülyeségben amit kitalált, csak nevelni ne kelljen.
2022. dec. 7. 01:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!