A nővérem megengedte a 11 éves lányának, hogy szőkére fesse a haját. Nem túlzás ez?
Figyelt kérdés
Pár hete történt, eredetileg barna haja volt az unokahúgomnak. Szerintetek ez belefér?2018. aug. 28. 11:56
31/50 anonim válasza:
Úgy vagyok vele, hogy a 11 éves lányunkból nem kéne 20 évest csinálni.
32/50 anonim válasza:
Szerintem csini, feltűnő, és vonzó ha nem természets színű tincsek vannak a hajában
33/50 anonim válasza:
Én túlzásnak tartom, nem engedném ennyi idősen a gyerekemnek, de a saját gyerekének mindenki azt enged meg amit akar.
34/50 anonim válasza:
32 es vonzó? Mégis kit kellene odavonzania?
35/50 anonim válasza:
A haj halott anyag szval azt csinal vele amit akar
36/50 anonim válasza:
34.
A tekintetet. Hisz ezért festi be. :)
37/50 anonim válasza:
Akik azt írják hogy jaj de tönkreteszi a hajat meg korpás leszel tőle...volt már festve a hajatok?
Platinaszőke,lila,kék,fekete,piros
Minden voltam már
És ugyan olyan a hajam
Ha nem leégeted valami szar párezres fodrásznál nem változik meg a hajad
38/50 A kérdező kommentje:
37-es: Hány éves korod óta fested a hajad?
2019. szept. 20. 08:21
39/50 Savlekotő válasza:
Feleségem 16 éves korától festeti nem mai csirke már és semmi baja a hajának,lányom fiatalon 15 16 17 évesen havonta más volt,minden színű fazonú volt neki rég elmúlt 18 sőt húsz is de még mindig színes pedig családja van már, és semmi baja az ő hajának se,naná h szar lesz a haja a prolinak aki 400 500 ft kínai festéket vesz nincs pénz jobbra, és aki irigy mert más mer élni kipróbálni dolgokat,van rá saját pénze,v kap rá normális modern szülőtől az egyéni szociális probléma és ez csak haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!