Eboshi kérdése:

Normális viselkedés ez?

Figyelt kérdés

Egyre jobban idegesít anyám viselkedése.

21 éves vagyok, egyetemista.

Anyám... valahogy gyerekként kezel.

-napközben többször gügyögve szólongat random beceneveken.

-esténként mindig kér, hogy feküdjek közéjük (apum meg ő közé) az ágyban kis időre. Ezt is ilyen gügyögve, kislányhangon

-fürdőszobában simán bejön ha ott vagyok, levetkőzik a jelenlétemben (nem akarok rosszat mondani rá, dehát zavar, ha ott van. Meg hogy is mondjam, nem egy vékony alkatú. Most fiatal férfiként nem kellemes látvány ruhátlanul látni meg egyébként is: meztelenül egy szobában anyámmal, fúj)

-szobámba egész életemben kopogás nélkül jött be. Most is így jön be mindig. Bejön, mert pl épp össze akarja szedni a szennyest, hiába mondom, hogy kiraktam a ruhákat.

-mosott ruhákat mindig összehajtva felstócolva berakja a szekrényembe. Egybe mindet. Hiába kértem többször is, hogy hagyja az ágyamon. Mintha a falnak mondanám.

-egyetemen minden hétvégén haza KELL jönnöm. Vérig van sértve, ha pl egy-egy hétvégét nem itthon töltök. Ha koliban maradok akkor ugyan miért nem jó nekem otthon, ha meg más programom van akkor meg miért nem inkább tanulásra szánom a hétvégét -.-

-minden hétvégén főz, sokat. Ezt köszönöm is neki meg minden, de elég lenne kevesebb is, minőségre meg mennyiségre is. Valahányszor szóbahozom megsértődik, kénytelen vagyok elvinni amit főz. Már többször volt, hogy a fagyasztóban penészedett meg egy-egy kaja.

-meg sokszor kioktat. Olyan banális dolgokat kezd el elmagyarázni, hogy tényleg elcsodálkozok, hogy tényleg nem néz ki belőlem semmit?

Másnak van hasonló tapasztalata? Mit lehet tenni? Valamiféle kompromisszumra lehet jutni vele?

2018. aug. 26. 14:23
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

Utolsó: ez tömör volt és lényegretörő.

Tehát meglehet, hogy anyám tudat alatt szerelmes belém??? :@ dejó.... :/

Mit lehet tenni ez ellen? Bár lehet én is tudom a választ, tényleg le kell lépni onnan :/

Csak annyira fáj kikerülni akár társaságba is, mindenkinek van élete, meséli az élményeit, én meg ülök mint a kuka :/

Én kb tényleg semmihez nem tudok hozzászólni olyankor, olyan rossz érzés

2018. szept. 22. 06:34
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
16-os uristen.. Azert mert szegeny kerdezo ketsegbe van esve es ANONYM leirja a problémáit akkor már mekkora szemét ...?!? Én teljes mértékben megértelek, hogy ki vagy akadva... Láttam a kérdéa korábbi, remélem azóta javult valamit a helyzet...
2018. okt. 2. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!