Szulokent ez a normalis viselkedes? Majd en is viselkedjek igy a gyerekemmek?
Figyelt kérdés
Kimegyek a konyhaba reggelizni, szokas szerint bombol a radio, lejjebb teszem , es anyam elkezd uvoltozni, hogy tegyem vissza a radiot, mert nem hallja a horoszkopot. Utana leulok enni, es fuj nagyokat, hogy jaj, nem lehet takaritani, ha te itt vagy. Most komolyan ez normalis? A konyha nem azert van, hogy ott egyen az ember, meghal valaki, ha 10 perccel kesobb takarit ki? Es ott tartunk, hogy csak be kellett a szobamba jojjek reggelizni, mert annyira hangos a radio, hogy nem lehet letezni mellette, lejjebb tenni meg nem lehet.2018. márc. 29. 08:57
1/18 anonim válasza:
És neked milyen hátrányod származott abból, hogy a szobádban reggeliztél..?
2/18 anonim válasza:
Teljesen normális, hogy együtt lakó emberek nlha baromságokon balhéznak össze. Én is utálom a rádiót de ha az a baja, hogy nem tud tőlem takarítani, megmondtam volna, hogy eszem és utána kitakarítok én.
3/18 anonim válasza:
Szerintem te is csinálsz olyasmiket, amivel meg te mész az ő agyára. Az normális?
Lazíts! Örülj, hogy szünet van.
4/18 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem normális.
Ha a gyerekem kijön a konyhába örömmel kérdezem, mizújs?, hogy aludt?, csináljak reggelit?
Nem értem az ilyen idegbeteg szülőt, akinek fontosabb a f@s horoszkóp, mint a gyereke.
Tartson valami állatot, pl halat, az nem zavarog.
5/18 anonim válasza:
Te mar maskepp fogod csinalni. Te majd elolvasod, hogy fikaz a gyermeked a gyakorin es az lesz a mervado.
6/18 anonim válasza:
A világ nem arra való, hogy hozzád alkalmazkodjon, te is alkalmazkodhatsz a világhoz, pláne az idősebbekhez. Valószínűleg nem órákon át megy a horoszkóp, hanem maximum 1 percig, te is kibírod addig, amíg az hangos. Utána meg lehalkítjátok. Megbeszélve, nem helyette döntve. Az se normális, ha ő meg morog azért, mert te kimész 10 percre reggelizni, valamiért ő is frusztrált, talán egész életében az volt, de ilyenkor lehet neki emberi hangon válaszolni, hogy mindjárt elmegyek innen, csak megreggelizem. Kommunikáció, kölcsönös tisztelet. Mindkét oldalnak meg kell tanulnia, hiszen együtt éltek.
7/18 anonim válasza:
Hát kérdező... láthatod itt is mennyit ér egy kamasz gyerek.
Kommunikáció, meg tisztelet, meg türelem. Ja..
Szeretni kellene a sok idegbajosnak a gyerekét és akkor meglennének a fentiek kölcsönösen!
8/18 anonim válasza:
Az,hogy ilyen dolgok miatt üvöltöznek veled,nem normális és ha lehet,ezt ne add át!Ha csak nem akarod majd a gyerekedet elmarni magad mellől.
9/18 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy minek kell ilyen kérdéseket feltenni? Nyilván nem normális, és nyilván nem kellene így viselkednie senkinek a gyerekével.
10/18 Alain Delon válasza:
Bizonyos körökben normális a horoszkóp hallgatása meg az is hogy a konyhában csak takarítani lehet, enni nem. De ezeket nem biztos, hogy szabadon engedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!